Ένα σπίτι γεμάτο δημιουργικές ιδέες

 Με ενδιαφέρουν πραγματικά ιδέες για εσωτερικούς χώρους που συνδυάζουν διαφορετικά στυλ με θάρρος. Σήμερα  θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας ένα καταπληκτικό μείγμα θηλυκού και ρομαντικού ύφους με βιομηχανικά και μοντέρνα στοιχεία. Νομίζω ότι αυτό  καθιστά το σπίτι αυτό ένα πραγματικά γοητευτικό και ακαταμάχητο χώρο. Δωμάτιο με δωμάτιο μπορείτε να ανακαλύψετε ένα  υπέροχο στυλ ζωής με χαριτωμένα διακοσμητικά στοιχεία.
Θα ήθελα να υπογραμμίσω για σας,πράγματα όπως για παράδειγμα το πανέμορφο
DIY έργο στην κρεβατοκάμαρα - θα πρέπει να παραδεχτούμε ότι το κεφαλάρι αυτό είναι πραγματικά μοναδικό, το παλιό ξύλο στην κουζίνα, το λευκό φόρεμα στην κρεβατοκάμαρα προσθέτει ακόμη ένα πιο ρομαντικό συναίσθημα.Επιπλέον, αν κοιτάξετε προσεκτικά θα δείτε πόσο συχνά μπορείτε να βρείτε παλέτες στους χώρους- είναι φθηνές και ταυτόχρονα δίνουν μοντέρνα λεπτομέρεια στην σύγχρονη diy διακόσμηση. Όπως σας είπα ήδη αυτό το σπίτι είναι πραγματικά όμορφο με όλες αυτές τις προσωπικές πινελιές του. Ανήκει στην Connie Johansen από τη Νορβηγία.





 Images via: www.klikk.no
Ένα σπίτι γεμάτο δημιουργικές ιδέες Ένα σπίτι γεμάτο δημιουργικές ιδέες Reviewed by Decorator on 7:12 μ.μ. Rating: 5

1 σχόλιο:

  1. Αν και μου αρέσουν αυτές οι δημιουργίες δεν ξέρω αν θα τις τολμούσα στο δικό μου σπίτι. Είναι πραγματικά εντυπωσιακό διαμέρισμα...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.