Υπνοδωμάτιο με μπάνιο, σε ροζ χρώμα κατάλληλο μόνο για πριγκίπισσες

 Η άριστη κατανομή του χώρου, η εξαίσια επιλογή των επίπλων και το ελκυστικό παιχνίδι των χρωμάτων μετατραπεί αυτό το δωμάτιο σε ένα φανταστικό βασίλειο, κατάλληλο μόνο για πριγκίπισσες.


Στη μία πλευρά η κρεβατοκάμαρα με το συρταρωτό κρεβάτι να πλαισιώνεται από ένα ράφι και γίνεται με μέτρο. Αυτό το σύστημα είναι χρήσιμο για την αποθήκευση βιβλίων και παιχνιδιών, χωρίς να αφαιρεθεί το υπόλοιπο του χώρου διαμονής.
Στις δύο πλευρές του κρεβατιού  δύο κομοδίνα  τοποθετημένα για να υποστηρίξουν το λευκό ράφι. Το εσωτερικό τους είναι επενδεδυμένο με το ίδιο ύφασμα των κουρτινών. Δίπλα στην ντουλάπα, μια άνετη καρέκλα με ροζ πουά.
Σε μια γωνιά, δίπλα στην τουαλέτα, ένα γραφείο για μελέτη σχήματος L, προσαρμοσμένες και άσπρο. Εκτός από την επιφάνεια, κάτω κρύβεται το καλοριφέρ, και ένα μπαούλο με ρόδες, μια καρέκλα και μια λάμπα συμπληρώνουν το σκηνικό.
Στο μπάνιο η μπανιέρα υπογραμμίζει το ευρως των ντουλαπιών που καταλαμβάνει έναν ολόκληρο τοίχο. Αποτελείται από ένα ξύλινο φούξια πάγκο και μια μίνι σκάλα τοποθετήθηκε για να έρχετε η μικρή κυρία σας έρχεται στο μπάνιο χωρίς προβλήματα μέχρι να μεγαλώσει
Το κάτω μισό του τοιχώματος στα πλακάκια του μπάνιου είναι επιχρισμένα με ροζ χρώμα ενώ στο άνω ήμισυ  χρησιμοποιούνται πλακάκια με μικροσκοπικά λουλούδια. Για να διαχωριστούν τα δύο, τοποθετείται μια επένδυση  πράσινης μπορντούρας.
Προκειμένου να διευρύνει οπτικά το μπάνιο, τοποθετείται σε ένα νεροχύτη βιτρίνα  καθρέπτη, εσοχή πλαισιωμένος με ένα ροζ τελειώματα. Στο έδαφος, ένα χαλί κάνναβης αποτρέπει κάποιοννα γλιστρήσει έξω από την μπανιέρα.
Ένας παραμυθένιος πραγματικά χώρος...δεν συμφωνείτε:









Υπνοδωμάτιο με μπάνιο, σε ροζ χρώμα κατάλληλο μόνο για πριγκίπισσες Υπνοδωμάτιο με μπάνιο, σε ροζ χρώμα κατάλληλο μόνο για πριγκίπισσες Reviewed by Decorator on 4:01 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.