Μεταμορφώστε τα έπιπλα σας με δαντέλα και σπρέι

 Μερικά χρόνια πριν είχα δει σε  ένα άρθρο μια τεχνική βαφής με χρήση δαντέλας και σπρέι για να διακομίσουμε το επάνω μέρος μια ραφιέρας. Αυτή η τεχνική  επανεμφανίστηκε σε όλο το διαδίκτυο και υπάρχουν όμορφα παραδείγματα  επίπλων ζωγραφισμένα με δαντέλα και σπρέι. Είναι ένας εύκολος τρόπος για να ντύσετε ένα παλιομοδίτικο κομμάτι και να δώσετε μια νέα εκδοχή σε παλιά έπιπλα.
Είναι αρκετά εύκολο να προσθέσετε ένα σχέδιο δαντέλα σε κάθε κομμάτι των επίπλων και το μόνο που χρειάζεται είναι δαντέλα και σπρέι βαφής.

Μεταμορφώστε τα έπιπλα με δαντέλα και σπρέι βαφής

 Θα χρειαστεί αρκετή δαντέλα για να καλύψετε όλα τα κομμάτια που θέλετε να ψεκάσετε. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε  την δαντέλα μόνο φορά. Φυσικά δεν χρειάζεται να είναι κάποιο ακριβό πλεχτό, αλλά μπορεί να είναι και κάποιες χάρτινες διακοσμητικές δαντέλες.

Απλά τοποθετήστε τη δαντέλα πάνω από την περιοχή που πρόκειται να ψεκαστεί, ανακινήστε το σπρέι καλά και ψεκάστε ελαφρά πάνω στην επιφάνεια του επίπλου.

Για πιο σκούρο αποτέλεσμα μπορείτε να προσθέσετε μια δεύτερη στρώση μετά την πρώτη στρώση αφού έχει στεγνώσει.

Απαλά σηκώστε τη δαντέλα αφού το χρώμα έχει στεγνώσει για να αποκαλύψετ ένα υπέροχο vintage δαντελένιο σχεδιασμό για τα έπιπλά σας. 
Απλή τεχνική που μπορεί να απογειώσει την εικόνα ενός παλιού σας επίπλου.









Images sourse:kjohnson88
Μεταμορφώστε τα έπιπλα σας με δαντέλα και σπρέι Μεταμορφώστε τα έπιπλα σας με δαντέλα και σπρέι Reviewed by Decorator on 4:32 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.