Χάνετε τις Δημοσιεύσεις των φίλων σας στο Facebook;


Εδώ και λίγο καιρο το Facebook έκανε κάποιες μεγάλες αλλαγές έτσι ώστε να μην είστε σε θέση να δείτε όλες τις ενημερώσεις από τους φίλους και τις σελίδες που ακολουθείτε. Ενοχλητικό, έτσι δεν είναι; Μια μέρα θα βλέπετε ενημερώσεις από όλους τους φίλους σας και την επόμενη μέρα τίποτα.
Πολλοί φίλοι με ρωτούν κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών γιατί δεν παίρνουν όλες τις ενημερώσεις από την  σελίδα μα στο Facebook. Ήξερα ότι FB είχε κάνει αλλαγές όμως υπάρχει τρόπος να διορθωθεί η κατάσταση.

Έτσι, εδώ είναι όλα όσα πρέπει μα κάνετε για να βεβαιωθείτε ότι δεν θα χάσετε ποτέ ένα μήνυμα στο Facebook.


Για μια σελίδα ή το blog που ακολουθείτε,  εδώ είναι ο τρόπος που θα το ρυθμίσετε έτσι ώστε να μην χάσετε καμία δημοσιεύση.

1. Πηγαίνετε στη σελίδα Facebook του φίλου, blog ή την ιστοσελίδα που ακολουθήτε. Πηγαίντε πάνω από το κουμπί "Μου άρεσει" και θα εμφανιστεί το παρακάτω μενού.

Βεβαιωθείτε ότι "Εμφάνιζετε στο News Feed" έχει ένα δίπλα, όπως φαίνεται παρακάτω.


Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο "Ρυθμίσεις 


Αφού κάνετε κλικ στο "Ρυθμίσεις" θα δείτε το παρακάτω μενού. Επιλέξτε "Όλα τα Updates" και είστε έτοιμοι. Θα πρέπει να αρχίσετε να βλέπετε όλες τις τελευταίες ενημερώσεις και ειδήσεις  από αυτό το site.


Για να μην χάσετε μηνύματα από κανένα φίλο, αντί για το κουμπί "Μου άρεσει", αναζητήστε ένα κουμπί που λέι «Φίλοι» (βλ. παρακάτω) 


Χάνετε τις Δημοσιεύσεις των φίλων σας στο Facebook; Χάνετε τις Δημοσιεύσεις των φίλων σας στο Facebook; Reviewed by Decorator on 7:08 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.