Χαρούμενο διαμέρισμα με μια υπέροχη shabby chic εμφάνιση



Αυτό το χαρούμενο διαμέρισμα στο Άμστερνταμ είναι όμορφο, ξεκούραστο και γεμάτο με θαυμάσια κομμάτια επίπλων και αξεσουάρ που βρέθηκαν σε καταστήματα προσφορών και τοπικά παζάρια. Γεμάτο με φως από τα μεγάλα παράθυρα, αυτό το διαμέρισμα είναι ένα μείγμα από χρώματα, σχήματα και εκλεκτά κομμάτια που του δίνουν  ζωή και είναι ένα διασκεδαστικό μέρος για να ζει κανείς.

Τα έπιπλα mix and match έχει κυρίως αγοραστεί σε τοπικό επίπεδο ή φαίνεται να έχουν ανακυκλωθεί. Παστέλ και φωτεινά χρώματα φαίνονται υπέροχα στους λευκούς τοίχους του διαμερίσματος, δίνοντας σε όλο το χώρο μια σπιτική αίσθηση. Λευκά ξύλινα δάπεδα αντανακλούν το φως και είναι το ιδανικό μέρος γιαυπέροχα χαλιά με όμορφα μοτίβα. Αυτό το χαρούμενο διαμέρισμα διαθέτει μεγάλη ποικιλία αποθήκευσης, μερικά από τα οποία με υπερηφάνεια εμφανίζει σε πολλά από τα εκκεντρικά αξεσουάρ που ο ιδιοκτήτης έχει αγοράσει.

Ρετρό στυλ φωτιστικά κρέμονται, γλάστρες με φυτά και διακοσμητικά τοίχου από σχήματα κομμένων και διαμορφωμένων χαρτιών είναι οι φανταστικές πινελιές από αυτό το χαρούμενο διαμέρισμα, όπου μπορείτε να χαλαρώσετε μετά από μια δύσκολη μέρα στη δουλειά. Αγαπάμε τον τρόπο που η ατομικότητα του ιδιοκτήτη και ταλέντο για το χρώμα μπορεί να αποδοθεί μέσα από τα όμορφα αξεσουάρ, τη διακόσμηση και τα έπιπλα σε αυτό το χαρούμενο, φωτεινό και πολύ αγαπημένο διαμέρισμα στο Άμστερνταμ. 












 
Χαρούμενο διαμέρισμα με μια υπέροχη shabby chic εμφάνιση Χαρούμενο διαμέρισμα με μια υπέροχη shabby chic εμφάνιση Reviewed by Decorator on 5:22 μ.μ. Rating: 5

1 σχόλιο:

Από το Blogger.