Συμπληρώστε την ομορφιά που λείπει στον κήπο σας με μια γέφυρα


Οι κήποι είναι πάντα γοητευτικοί και όμορφοι και είναι ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματα που δίνουν ζωή σε ένα σπίτι, σε αντίθεση με ένα διαμέρισμα. Ένας κήπος σας φέρνει πιο κοντά στη φύση, αλλά και σας δίνει κάτι να ασχολείστε. Μπορείτε να δημιουργήσετε τη δική σας μικρή όαση δεν έχει σημασία όπου κι αν βρίσκεστε. Όμως, έχοντας μόνο τα φυτά και τα δέντρα στον κήπο δεν είναι πάντα αρκετό. Μερικές φορές Χρειάζεται και κάτι άλλο. Μια πέργκολα ή κιόσκι μπορεί να είναι το κάτι παραπάνω ή ακόμη θα μπορούσατε να φτιάξετε μια γέφυρα στον κήπο.
 



Οι γέφυρες Κήπου  έρχονται σε πολλές μορφές και σχέδια. Μπορούν να είναι κατασκευασμένες από ξύλο, πέτρα, μέταλλο ή συνδυασμό υλικών. Αλλά αν αποφασίσετε να επιλέξουν ένα τέτοιο χαρακτηριστικό, τότε θα πρέπει επίσης να σκεφτούμε τα φυτά και τα λουλούδια που να ταιριάζουν με αυτό. Ένα υπέροχο πράγμα για αυτές τις γέφυρες είναι ότι μπορούν να τοποθετηθούν σχεδόν οπουδήποτε. Μπορούν να τοποθετηθούν πάνω από ένα ποταμάκι νερού και να σας επιτρέπουν να φτάσετε στην άλλη πλευρά ή μπορεί απλά να είναι ένα καθαρά διακοσμητικό στοιχείο στον κήπο.



Μια γέφυρα θα προσθέσει διάσταση και δομή στον κήπο σας. Αντί να είναι ένας επίπεδος χώρος θα δίνει εστιακά σημεία, μπορείτε να ελέγξετε την κατάσταση και να επιστήσει την προσοχή σε ένα συγκεκριμένο τμήμα του κήπου που θα βρείτε πιο γοητευτικό και όμορφο. Υπάρχουν επίσης πολλά άλλα χαρακτηριστικά τα οποία λειτουργούν καλά σε συνδυασμό με μια γέφυρα κήπου: λίμνες, παρτέρια, μονοπάτια, κλπ. Η γέφυρα θα πρέπει επίσης να συμπληρώσει το σπίτι και το γύρω τοπίο έτσι ώστε το στυλ και το υλικό της που θα μπορούσε να εξαρτηθεί από μια σειρά παραγόντων. 

 Μερικές ιδέες μπορείτε να βρείτε στις παρακάτω εικόνες. Νομίζω αξίζει τον κόπο...










Images via: Pinterest
Συμπληρώστε την ομορφιά που λείπει στον κήπο σας με μια γέφυρα Συμπληρώστε την ομορφιά  που λείπει στον κήπο σας με μια γέφυρα Reviewed by Decorator on 4:06 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.