Ρομαντικά δωμάτια με μπλε χρώμα


Το απαλό μπλε είναι μια εξαιρετική επιλογή για να δώσει στο υπνοδωμάτιο σας μια πιο ρομαντική αύρα. Η απαλότητα και η λεπτότητα αυτών των τόνων (συμπεριλαμβανομένων τυρκουάζ) συμβάλει στη δημιουργία μιας πολύ πιο λεπτής και φωτεινής ατμόσφαιρας που μπορεί να ενισχυθεί με διάφορες λεπτομέρειες στο πλαίσιο της συνολικής διακόσμησης.
Μια καλή ιδέα είναι να χρησιμοποιήσετε ένα ελαφρύ μπλε με άσπρο, ένα τέλειο μείγμα για την κατασκευή χώρων με μια έμφυτη κομψότητα. Σε αυτό προσθέτουμε στη διακόσμηση  αξεσουάρ που ενισχύουν αυτό το ρομαντικό αέρα (ένα κλουβί, κουρτίνες, ένα floral συμπλήρωμα) και που να έχουν εμπνευσμένο αποτέλεσμα  και υποβλητική υφή, γεμάτο φως.
Το μπλε είναι ένα πολύ ευπροσάρμοστο χρώμα που μπορεί να είναι ο καλύτερος σύμμαχος σε πολύ διαφορετικά περιβάλλοντα. Στην προκειμένη περίπτωση, για να δημιουργήσουν αίθουσες με μια ελαφριά και λεπτή διακόσμηση, που η παρουσία της ενισχύεται όταν συνδυάζεται με δευτερογενή χρώματα που κυμαίνονται από πολύ μαλακό: παστέλ σειρές, πιτσιλιές του μοβ ή πράσινου και κίτρινου. 
Το Μπλε μπορεί να είναι ταιριάζει στα τοιχώματα, ενισχύοντας την αύρα του ρομαντισμού. Αλλά, επίσης, μπορούμε (και πρέπει) να χρησιμοποιήτε στο κρεβάτι, σε κάποια έπιπλα, κουρτίνες ή άλλα αξεσουάρ που έχουν ισχύ στο χώρο. 
 





Images via:www.guiaparadecorar.com
Ρομαντικά δωμάτια με μπλε χρώμα Ρομαντικά δωμάτια με μπλε χρώμα Reviewed by Decorator on 5:51 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.