Όμορφες Ιδέες Κουρτίνας για το Σαλόνι


Δεν είναι υποχρεωτικό ότι τα σαλόνια θα πρέπει να έχουν κουρτίνες, αλλά εκείνα με κουρτίνες φαίνονται πραγματικά αξιοθαύμαστα και όμορφα. Παρακάτω είναι μερικές από τις πιο όμορφες ιδέες κουρτίνας σαλονιού  που θα ενισχύσουν τον πλούτο του δωματίου και θα το αναδείξουν σε ένα υψηλότερο επίπεδο γοητείας. Υπάρχουν διάφορες επιλογές χρωμάτων και σχέδια  υφασμάτων που είναι διαθέσιμα από την οποία μπορείτε εύκολα να κάνετε την επιλογή σας για να διακοσμήσετε το σαλόνι σας και να τα συνδυάσετε με το υπόλοιπο χρώμα σχεδίασμού του δωματίου.
 




 Αυτό είναι ένα όμορφο και κομψό σαλόνι με ένα απλό σχεδιασμό και επίπλωση. Οι κουρτίνες του σαλονιού αναμειγνύεται με δύο τύπους υφάσματος και σχεδιασμένες να κάνουν το βλέμμα μοντέρνο. Το κεντρικό παράθυρο είναι ντυμένο με μια διαφανές συνθετική μωβ κουρτίνα και τα πλευρικά παράθυρα που καλύπτονται με όμορφα λουλούδια μωβ floral  σε βαμβακερό λευκό ύφασμα. Αυτό συνδυάζεται με τις υπέροχες μαξιλάρες που είναι παρόμοια χρώματα για να ταιριάζει με το υπόλοιπο του δωματίου.
Ρίξτε μια ματιά σε αυτό το μοντέρνο σαλόνι με όμορφο ροζ καναπέ και καφέ δάπεδα, μαζί με ένα λευκό τραπέζι που τοποθετείται από την πλευρά της. Σε αντίθεση με το υπόλοιπο του δωματίου η αυλαία έχει σχεδιαστεί με μαύρες και άσπρες ρίγες για να ταιριάζει με το σετ τραπεζαρία, και τα μαξιλάρια που τοποθετούνται στον καναπέ.
 




 Τα χρώματα πάντα εμπλουτίζουν και ενεργοποιούν το σαλόνι της πρώτης εικόνας μας, είναι πολύ διαφορετική και όμορφη με διάφορα χρώματα που αναμειγνύονται μεταξύ τους. Το χαλί πορτοκαλί με φωτεινά πολύχρωμα floral prints και κουρτίνες σε διάφορα χρώματα που χρησιμοποιούνται για να  μοιάζει πολύ πιο ζωντανό. Αυτό είναι κάτι που δεν βρίσκεται συνήθως στα περισσότερα σπίτια και καθιστά σαφώς πιο πρωτότυπο.


Όμορφες Ιδέες Κουρτίνας για το Σαλόνι Όμορφες Ιδέες Κουρτίνας για το Σαλόνι Reviewed by Decorator on 6:08 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.