Ρουστίκ σχέδια υπνοδωματίων που σας προσκαλούν να τα απολαύσετε


Η Πρόσκληση η ελκυστική γοητεία και η μαγεία αυτών των ρουστίκ σχεδίων υπνοδωματίων βρίσκεται σε επιδέξιους χειρισμός τους από κοινά δομικά υλικά για να δημιουργήσουν ένα μοναδικό τρόπο έκφρασης των επιμέρους στυλ. Μέσα σε ζεστές καμπίνες σε βουνό και σαλέ, αυτά τα υπνοδωμάτια είναι υπέροχα παραδείγματα από τις βασικές αρχές σχεδιασμού που είναι εγγυημένα για να δημιουργήσει μαγεία στο σπίτι σας.
 

Με το ξύλο και την πέτρα να αποσύρουν τα πρωτογενή δομικά στοιχεία, τα δωμάτια αυτά περικλείονται σε μία σύνθεση με πέτρινους τοίχους, ξύλινα δοκάρια, στέγες και σανίδες. Αν και τα στοιχεία αυτά δεν μπορεί να αλλάξει από το ένα δωμάτιο στο άλλο, εντυπωσιακά διαφορετικά αποτελέσματα μπορούν να επιτευχθούν μεταβάλλοντας την επίπλωση και την παλέτα των υλικών. Εισάγετε πιο ομαλό, απρόσκοπτο σοβάτισμα ή επένδυση για να εισαγάγετε μια σύγχρονη αίσθηση. Εναλλακτικά, ένα παρόμοιο αποτέλεσμα μπορεί να επιτευχθεί μέσω  ύφασματων, χαλιών, κουρτίνες και λευκά είδη που όλα παίζουν καθοριστικό ρόλο. Αυτά όχι μόνο στην εξισορρόπηση της ακατέργαστης γεύση των υλικών κατασκευής, αλλά επίσης να δημιουργήσει μια απολαυστική άνεση στις πιο αντίξοα καιρικές συνθήκες και εδάφη.
















Images via: adorable-home.com 
Ρουστίκ σχέδια υπνοδωματίων που σας προσκαλούν να τα απολαύσετε Ρουστίκ σχέδια υπνοδωματίων που σας προσκαλούν να τα απολαύσετε Reviewed by Decorator on 4:20 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.