Παραμυθένιο Παραθαλάσσιο στυλ Υπνοδωμάτιο για κορίτσια


Ζάχαρη και μπαχαρικά και όλα τα ωραία - αυτό το γλυκό υπνοδωμάτιο σουίτα από την Caroti είναι  φτιαγμένα από τα όνειρα. Υπνοδωμάτιο του κοριτσιού Stella Marina διαθέτει παραθαλάσσιο στυλ πλημμυρισμένοσε παστέλ ροζ, λευκό και μαόνι.
Το κυκλικό βελούδινο κρεβάτι είναι το κεντρικό στοιχείο του συνόλου, το οποίο διαθέτει ένα ρομαντικό, κύμα-εμπνευσμένο σιλουέτα που περιβάλλει ένα βελούδινο μαξιλάρι - η απόλυτη πολυτέλεια. Η μαλακή επένδυση, λευκό-επικαλυμμένα πλαίσιο φουντωτό με ροζ κουμπιά για μια γλυκιά πινελιά.
Φωτίζοντας το σύνολο, τα με ύφασματα -καλυπτομενα φωτιστικά δαπέδου και πολυέλαιοι φέρουν την ίδια θηλυκή χρωματική παλέτα του λευκού στολισμένο με ροζ κορδέλες. Λειτουργική και καταπληκτική, κρεβατοκάμαρα του κοριτσιού που τα έχει όλα.
Οι συρταριέρες και το κομμό / γραφείο διαθέτουν λευκό δέρμα με επένδυση και λεπτομέρεια σατέν σχοινί, ενώ μπαίνει κάτω από κάθισμα σε σχήμα αστεριού το παραγεμισμένο πουφ κρύβει έντεχνα μέσα αποθήκευσης... Μαγικό;
 




Παραμυθένιο Παραθαλάσσιο στυλ Υπνοδωμάτιο για κορίτσια Παραμυθένιο Παραθαλάσσιο στυλ Υπνοδωμάτιο για κορίτσια Reviewed by Decorator on 12:45 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.