Διακόσμηση με μη-Παραδοσιακά Χριστουγεννιάτικα Χρώματα



Τα Χριστούγεννα είναι μια γιορτή με παραδόσεις γύρω από την διακόσμηση- αλλά μπορεί επίσης να είναι ή να γίνει μια γιορτή για να κάνετε νέες παραδόσεις και να πάτε με τη δική σας διαδρομή. Κλασσικά Χριστουγεννιάτικα χρώματα όπως το κόκκινο και το πράσινο ή το χρυσό και το ασήμι δεν πρόκειται ποτέ να βγουν έξω από το στυλ. Αλλά αν το στυλ σας είναι λίγο πιο εκλεκτική ή απλά θέλετε να δοκιμάσετε κάτι νέο, μπορείτε να εξακολουθήσετε να έχετεένα όμορφο περιβάλλον διακοπών, ακόμη και με το σπάσιμο  του κανόνα και τη χρήση μη-παραδοσιακά χρωμάτων στη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σας - ειδικά για το δέντρο σας.
Η Δημιουργία μοντέρνας και κομψής διακόσμησης διακοπών μπορεί πραγματικά να είναι τόσο απλή όσο και η παραδοσιακή διακόσμηση των διακοπών ακόμη και αλλάζοντας τα χρώματα, είτε με την αγορά νέων στολιδιών ή με σπρέι βαφή πχ  ένα ombre χριστουγεννιάτικο δέντρο. Δεν καταλάβατε ακόμη τι εννοούμε, δείτε τις παρακάτω εικόνες και θα μπείτε στο νόημα.


















Images via: Pinterest 
Διακόσμηση με μη-Παραδοσιακά Χριστουγεννιάτικα Χρώματα Διακόσμηση με μη-Παραδοσιακά Χριστουγεννιάτικα Χρώματα Reviewed by Decorator on 6:19 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.