28 Υπέροχες ιδέες σε διάφορα στυλ για πρόσκληση σε φαγητό σε εξωτερικούς χώρους


Το καλοκαίρι είναι η εποχή που μπορείτε να περάσετε πολύ χρόνο σε εξωτερικούς χώρους, και να κάνετε τα πάντα έξω: να μιλήσετε με φίλους, να φάτε, να κολυμπήσετε, να κάνετε ηλιοθεραπεία, να περπατήσετε, να διαβάσετε και να κάνετε αθλητισμό. Για να έχετε και τα γεύματα σας σε εξωτερικούς χώρους θα χρειαστείτε ένα δροσερό χώρο τραπεζαρίας σε κάποιο δροσερό ύφος, γιαυτό το λόγο είμαστε εδώ για να σας ενέπνευσουμε. 

Οργανώστε μια δροσερή τραπεζαρία στήν αυλή σας, στην μπροστινή βεράντα,κάτω από την πέργκολα ή στον κήπο, καλό είναι να υπάρχει ένα είδοςστέγης ή μια τέντα πάνω από το κεφάλι σας  σε περίπτωση βροχής ή υπερβολικής ζέστης. Αυτό που μένει τώρα είναι να επιλέξετε ένα στυλ: boho, μοντέρνο,σκανδιναβικό, Provence, μινιμαλιστικό ή οποιοδήποτε άλλο προτιμάτε. Το κέντρο αυτής της ζώνης είναι η τραπεζαρία,που μπορείτε να αγοράσετε ή να κάνετε μόνοι σας σας, αν θέλετε να έχετε κάτι πραγματικά ξεχωριστό. Πάγκοι, καρέκλες, καναπέδες ή ακόμα κούνιες  απλά καθιστούν άνετο το χώρο για τον εαυτό σας. Κοιτάξτε τα παρακάτω παραδείγματα και εμπνευστείτε.































Images via: Pinterest
28 Υπέροχες ιδέες σε διάφορα στυλ για πρόσκληση σε φαγητό σε εξωτερικούς χώρους 28 Υπέροχες ιδέες σε διάφορα στυλ για πρόσκληση σε φαγητό σε εξωτερικούς χώρους Reviewed by Decorator on 4:10 μ.μ. Rating: 5

1 σχόλιο:

Από το Blogger.