Καταπληκτικά Diy Έργα κήπου για να καλωσορίσετε την Άνοιξη


Οι γλυκές μυρωδιές της άνοιξης έχουν αρχίσει να γεμίζουν τις ζεστές μέρες και η απόλαυση τις αισθήσεις μας. Οι δαπάνη χρόνου έξω είναι απαραίτητη για την ψυχική και σωματική υγεία μας και ένας μικρός κήπος μπορεί να θέσει ένα ζωτικό ρόλο στην καθημερινή μας ζωή. Μια νέα αρχή προκύπτει από τα στρώματα της γης κάθε άνοιξη, όμορφες πολύχρωμες τουλίπες και σπόροι ψυτρώνουν από τις στάχτες τους για να ντύσουν τα πάντα με ένα νέο παλτό. Και όπως έχουμε ανανεώσετε την γκαρνταρόμπα μας, έτσι θα πρέπει να λάβουμε υπόψη την αναδιοργάνωση και την φροντίδα του κήπου μας.


 Νέα σπορόφυτα βγάζουν ρίζες, αντικαθιστώντας το παλιό με ζωντανα και φρέσκα και νέα δημιουργικά DIY έργα καταλαμβάνουν το μυαλό μας για να συμμετάσχουν μαζί μας σε ευφάνταστο τρόπο σκέψης. Ξεκινήστε από την προετοιμασία του εδάφους και για τη βελτίωσή του για τα νωπά σπορόφυτα να φυτεύονται μέσα στο κέλυφος του αυγού. Εξετάστε το ενδεχόμενο δημιουργίας ενός νέου παρτεριού από παλιά πρέμνα δένδρων, που περιβάλλεται από μια νέα πέργολα αναρρίχησης γαι τριαντάφυλλα που πολλαπλασιάζονται χρησιμοποιώντας τις πατάτες ή να καλέσετε πολύχρωμες πεταλούδες για να προσθέσετε κάποια μαγεία στον ανοιξιάτικο αέρα.

 Μεταμορφώστε παλίες γλάστρες ή πλαστικά μπουκάλια και διακοσμήστε πρωτότυπα τον κήπο σας. Δημιουργήστε μια μικρή λίστα με τα πράγματα για να κάνετε αυτή την άνοιξη για το μικρό κήπο σας και προσπαθήστε να την ακολουθήσετε όσο το δυνατόν περισσότερο χωρίς πηδάτε απο το ένα θέμα στο άλλο. Διασκεδάστε και απολαύστε τον υπέροχο αέρα της άνοιξης. 
 Διαλέξτε το αγαπημένο σας έργο κήπου για την άνοιξη από την παρακάτω λίστα και ξεκινήστε με την βοήθεια της οικογένειας σας.


 Source

 Source


 Source
 Source

 Source





Καταπληκτικά Diy Έργα κήπου για να καλωσορίσετε την Άνοιξη Καταπληκτικά Diy Έργα κήπου για να καλωσορίσετε την Άνοιξη Reviewed by Decorator on 10:01 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.