16 Στρογγυλά σχέδια αίθριου που δεν πρέπει να χάσετε



Το αίθριο μπορεί να είναι αρκετά ευέλικτο, ανάλογα με τα υλικά που χρησιμοποιούνται. Μπορείτε να κάνετε μερικές από τούβλα, πέτρες, χαλίκια, ξύλο κ.α. Επίσης, μπορούν να διαφέρουν στο ύφος και το σχήμα, και μπορεί να είναι ορθογώνια, στρογγυλά ή με κάποια απροσδιόριστη μορφή. Σήμερα, φέρνουμε σε σας μια συλλογή από 16 στρογγυλά σχέδια αίθριου που μπορεί να σας εμπνεύσουν για να κάνει και εσείς ένα τέτοιο αίθριο στην αυλή σας.

Τα στρογγυλά αίθρια μπορεί να διαφέρουν στο ύφος και το μέγεθος. Είναι προτιμότερο για τις μεγαλύτερες αυλές και κήπους. Αυτά που κατασκευάζονται από τούβλα είναι σίγουρα πιο εντυπωσιακά από οποιαδήποτε άλλα, λόγω του σχήματος που δημιουργείται μαζί τους. Τις περισσότερες φορές αυτά τα στρογγυλά αίθρια μπορούν να έχουν ένα λάκκο για φωτιά στη μέση με ένα καμπύλο χώρο καθιστικού γύρω από αυτό δημιουργώντας μια πιο ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα. Επίσης, αντί καυτού μπορούν να έχουν ένα σιντριβάνι στη μέση. Ή αν δεν υπάρχει τίποτα στη μέση του αίθριο, μπορείτε να βάλετε απλά ένα τραπέζι και καρέκλες. Μετακινηθείτε προς τα κάτω στις εικόνες για να δείτε τα στρογγυλά σχέδια αίθριου που έχουμε επιλέξει για σας σήμερα και να αποφασίσετε αν θα θέλατε και εσείς να προσθέσετε ένα τέτοιο αίθριο στην αυλή σας.


















16 Στρογγυλά σχέδια αίθριου που δεν πρέπει να χάσετε 16 Στρογγυλά σχέδια αίθριου που δεν πρέπει να χάσετε Reviewed by Decorator on 5:58 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.