Ιδέες για επαναχρησιμοποίηση παλετών σε έργα από ξύλο για ένα όμορφο κήπο


Ένας όμορφος διαμορφωμένος κήπος με πολλά δέντρα, λουλούδια και θάμνους με πολλά πλακόστρωτα σοκάκια, μπορεί μόνο να προσελκύσει βλέμματα θαυμασμού. Καθώς όλο και περισσότερο πλησιάζουμε τον πρώτο μήνα της άνοιξης, προτείνουμε να σκεφτούμε το χρόνο για το πώς θα οργανώσετε τον κήπο και την αυλή αυτήν την περίοδο.

Και σε αυτό το άρθρο σκεφτήκαμε μερικές ιδέες για την επαναχρησιμοποίηση παλετών από ξύλο. Αλλά δεν είναι στην αρχική τους μορφή, αλλά μετατρέποντάς τες σε όμορφα δοχεία για λουλούδια. Και έτσι, χωρίς να ξοδέψετε μια μικρή περιουσία, θα φτιάξετε κάποιες εμφανίσιμες και πιο ανθεκτικές γλάστρες από τα πλαστικά δοχεία που θα βρείτε σε όλα τα καταστήματα.

Η πρότασή μας θα είναι να επιλέξετε κάποια έντονα χρώματα για να τις βάψετε Αλλά αν προτιμάτε ξύλο στη φυσική του κατάσταση, τότε μπορείτε να εφαρμόσετε μόνο ένα στρώμα διαφανές βερνίκι και σίγουρα θα είναι ένα αξιοθέατο στον κήπο των ονείρων σας.



















 
Ιδέες για επαναχρησιμοποίηση παλετών σε έργα από ξύλο για ένα όμορφο κήπο Ιδέες για επαναχρησιμοποίηση παλετών σε έργα από ξύλο για ένα όμορφο κήπο Reviewed by Decorator on 9:27 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.