14 Θαυμάσιες ιδέες για χρήση παλαιάς σκάλας στον κήπο σας


Έχετε στο γκαράζ ή στο υπόγειο σας μια παλιά σκάλα που δεν εξυπηρετεί για άλλο σκοπό από το να μαζεύει σκόνη; Αν η απάντησή σας είναι ναι, τότε θα εξετάσουμε σε αυτές τις φωτογραφίες, γιατί αντί να στέκεται άχρηστη στο υπόγειο σας, μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε ως ένα πρωτότυπο κομμάτι διακόσμησης. Μπορούν να μείνουν στην τρέχουσα κατάσταση, με  χρώμα και τα ίχνη της χρήσης, ή μπορείτε να τη βελτιώσετε, να την αναδιατάξετε και να της δώσετε μια νέα λάμψη, εξαρτάται από το που θέλετε να την τοποθετήσετε.

Η σκάλα μπορεί να τοποθετηθεί σχεδόν σε κάθε δωμάτιο. Αν έχετε μια σκάλα με δύο πόδια, μπορείτε να τοποθετήσετε πάνω ξύλινες σανίδες, και θα έχετε μια νέα βιβλιοθήκη ή ράφια αποθήκευσης. Με κλίνη ενάντια στον τοίχο, θα χρησιμεύσει ως ένα ράφι πετσέτας στο μπάνιο ή για ρούχα στην ντουλάπα. Σκάλα με ευρύ πέλμα μπορεί να χρησιμεύσει ως ένα ράφι για τα λουλούδια. Μικρή σκάλα μπορεί να αντικαταστήσει ακόμα και το κομοδίνο στην κρεβατοκάμαρα. Οι ιδέες είναι πραγματικά πολλές, και είναι στο χέρι σας να επιλέξετε το καλύτερο που θα ταιριάζει διακόσμηση του σπιτιού σας. Για σήμερα, σας παρουσιάζουμε μερικές συναρπαστικές ιδέες για το πώς να χρησιμοποιήσετε κάποια παλιά σκάλα ως διακόσμηση στον κήπο σας. Δείτε τη συλλογή μας, εμπνευστείτε και διασκεδάστε.
















14 Θαυμάσιες ιδέες για χρήση παλαιάς σκάλας στον κήπο σας 14 Θαυμάσιες ιδέες για χρήση παλαιάς σκάλας στον κήπο σας Reviewed by Decorator on 4:34 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.