Πώς να ανανεώσετε ένα Vintage ντουλάπι για το εσωτερικό σας: 25 ιδέες


Αν αγαπάτε το vintage, shabby chic και Γαλλικό στυλ, θα συμφωνήσετε ότι ένα vintage ντουλάπι είναι ένα από τα πιο σημαντικά λειτουργικά και διακοσμητικά στοιχεία της τραπεζαρίας σε τέτοιες μορφές. Αυτό το στοιχείο μπορεί να δώσει έμφαση στην ομορφιά των πιάτων και των σερβιτσιών, των διαφόρων μικρών υλικών και ακόμη και να διαχωρίσει τη ζώνη της τραπεζαρίας από τους άλλους χώρους εάν έχετε μια ανοικτή διάταξη.



Το ντουλάπι μπορεί να είναι μεγάλο ή μικρό, με τις πόρτες και χωρίς αυτές, να καταλαμβάνει τη γωνία της κουζίνας ή να γίνονται ένα εστιακό σημείο στο σαλόνι-τραπεζαρία. Μάθετε πώς να ανανεώσετε ένα τέτοιο κομμάτι επίπλων στο εσωτερικό σας με τις παρακάτω συμβουλές.



  • Ένα ντουλάπι vintage σε χρώμα μέντας με τμήματα καθρέφτη και κουρτίνες από τούλι μέσα στα διαμερίσματα είναι μια απίθανη ιδέα.

  • Ένα άσπρο ντυμένο κομψό ντουλάπι χωρίς γυάλινα μέρη φιλοξενεί πολλά πράγματα.
  • Το μαλακό παστέλ ντουλάπι θα προσθέσει κομψό και εκλεπτυσμένο αίσθημα στην τραπεζαρία σας.
  • Μαύρη και άσπρη floral ταπετσαρία θα δημιουργήσει μια vintage αίσθηση και γοητεία. Ανοιχτό λευκό ντουλάπι με floral ταπετσαρία μέσα για μια χαριτωμένη shabby κομψή εμφάνιση.

  • Ένα ουδέτερο ντουλάπι vintage με κοτετσόσυρμα αντί για γυαλί στις πόρτες. Αν νομίζετε ότι το κοτετσόσυρμα φαίνεται πολύ σκληρό, κάνετε λάθος, απλά επιλέξτε το σωστό πάχος.
























Πώς να ανανεώσετε ένα Vintage ντουλάπι για το εσωτερικό σας: 25 ιδέες Πώς να ανανεώσετε ένα Vintage ντουλάπι για το εσωτερικό σας: 25 ιδέες Reviewed by Decorator on 6:36 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.