22 Υπέροχες ιδέες γεμάτες κομψότητα για σκανδιναβικού στυλ σαλόνια



Αυτό είναι ένα αφιέρωμα στο σκανδιναβικό στυλ που έχει διαδεδοθεί και είναι δημοφιλές σε όλο τον κόσμο. Όλοι γνωρίζουμε ότι μας αρέσει η κομψότητα ενός μινιμαλιστικού σκανδιναβικού στυλ, η εμφάνιση λευκών τοίχων, μαύρων τόνων, άνετων υφασμάτων, δερμάτινων επίπλων και εκατομμυρίων γκρι διακοσμητικών στοιχείων που μας κάνουν να ερωτευτούμε. Αν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου γνωρίζουμε τη σκανδιναβική σχεδίαση για να  τη χρησιμοποιήσουμε με πιο παραδοσιακά στοιχεία, οι εσωτερικοί σχεδιαστές την αναμειγνύουν σήμερα και με το μοντέρνο ντιζάιν στο ντεκόρ. Το αποτέλεσμα μπορεί να φανεί στη σκηνή ενός σκανδιναβικού σπιτιού. Το καθιστικό αντικατοπτρίζει αυτή τη βορειοευρωπαϊκή αισθητική μιλώντας για τις σκοτεινές μέρες του χειμώνα, αλλά δημιουργεί φως σε αυτό, ενώ έξω από το παράθυρο άρχισε να χιονίζει με ένταση.

Χαλαρωτικά σκανδιναβικά δωμάτια


Προς τιμήν της αγάπης μου για διακόσμηση αυτή, έχω συλλέξει ιδέες σπιτιού εμπνευσμένες από τη Σκανδιναβία από τη Σουηδία, τη Δανία, την Καλιφόρνια και τις γύρω περιοχές που θα σας εμπνεύσουν με ένα καθαρό και γοητευτικό μινιμαλιστικό ντεκόρ. 






















 
22 Υπέροχες ιδέες γεμάτες κομψότητα για σκανδιναβικού στυλ σαλόνια 22 Υπέροχες ιδέες γεμάτες κομψότητα για σκανδιναβικού στυλ σαλόνια Reviewed by Decorator on 6:43 μ.μ. Rating: 5

1 σχόλιο:

Από το Blogger.