Ορτανσίες - Λουλούδια για διακοσμήσεις σε vintage στυλ


Η ορτανσία ανήκει στα λουλούδια που παραπέμπουν στην εικόνα της εξοχικής κατοικίας και έχει τη γοητεία ενός αγροτικού ειδυλλίου. Είναι ένα λουλούδι για vintage στύλ διακόσμηση , επίσης, μια καλή προσαρμογή, καθώς πολλές ποικιλίες ανθίζουν σε παστέλ χρώματα.

Φυτέψετε διαφορετικές ποικιλίες την μια δίπλα στην άλλη, και οι ιδιοκτήτες κήπων μπορούν να τις απολαύσουν μέχρι το Σεπτέμβριο. Όποιος έχει μια ερυθρή ποικιλία στον κήπο δεν πρέπει να είναι πάντα στο ίδιο χρώμα. Μπορείτε να φυτέψτε  σε όξινα εδάφη από κόκκινο σε ροζ και τελικά άνθη σε μπλε χρώμα.


 Αντέχει για εβδομάδες στο βάζο

Τα λουλούδια της αποτελούνται από μικρά, δυσδιάκριτα, αλλά γόνιμα λουλούδια και στο κέντρο  μεγάλα λαμπερά λουλούδια. Εκτός από το γνωστό είδος ορτανσία με μεγάλα λουλούδια μπάλες, υπάρχουν και άλλες ποικιλίες μερικές από τις οποίες διαφέρουν σημαντικά στην εμφάνιση.

Δείτε υπέροχες διακοσμήσεις με ορτανσίες στις παρακάτω εικόνες και εμπνευστείτε  για υπέροχες διακοσμήσεις σε vintage στυλ













  
Ορτανσίες - Λουλούδια για διακοσμήσεις σε vintage στυλ Ορτανσίες - Λουλούδια για διακοσμήσεις σε vintage στυλ Reviewed by Decorator on 7:18 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.