7 Δημιουργικές κατασκευές από παλέτες

 Καλημέρα σας...έχω πει πολλές φορές, όσον αφορά τις κατασκευές με παλέτες, ότι οι επιλογές είναι ατελείωτες. Ούτέ εγώ δεν μπορώ να το πιστέψω πόσα διαφορετικά πράγματα βλέπω κάθε μέρα. Το δύσκολο τώρα είναι να βρείτε παλέτες εύκολα, όπως παλιά που ήταν πεταμένες από εδώ και από εκεί,παραταύτα με λίγη περισσότερη δυσκολία πάλι θα βρείτε κάτι, αλλά μπορείτε να αγοράσετε και από μαγαζιά πια, ολοκαίνουργιες με περίπου 5-7 ευρώ. Λοιπόν σήμερα θα δούμε καινούργιες ιδέες, για να μην μένουμε στα ίδια, και ελπίζουμε να βρείτε κάτι που να αρέσει και σε εσάς για να κάνετε μόνοι σας.
Να ξεκινήσουμε με ένα ράφι για κρασιά από παλέτα. Εύκολή και πρακτική κατασκευή για όλους εσάς που θέλετε να παρουσιάσετε την συλλογή των κρασιών σας με φυσικό τρόπο.


Σκαμπό από παλέτα


Ράφι από παλέτα 


Κούνια από παλέτα 


Παλέτα για την είσοδο 


Γραφείο από παλέτες 


 Κουνιστή καρέκλα από παλέτες




7 Δημιουργικές κατασκευές από παλέτες 7 Δημιουργικές κατασκευές από παλέτες Reviewed by Decorator on 12:19 μ.μ. Rating: 5

5 σχόλια:

  1. Θα ήθελα να ρωτήσω....Την παλέτα για την είσοδο πώς την κρεμάσατε στον τοίχο? Γιατί μάλλον χρειάζεται κατο γερό... Ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αλήθεια είναι ότι πρέπει να κρεμαστεί γερά πάνω στον τοίχο...αυτό μπορεί να γίνει απλά με βίδες και ούπα ή με πιό ειδικά στηρίγματα που είναι και πιο διακοσμητικά και μπορείτε να τα βρείτε σε καταστήματα σιδηρικών...

      Διαγραφή
  2. Καλησπέρα σας !! Πολύ όμορφες κατασκευές πραγματικά !! Η μαγεία του D.I.Y σε όλο της το μεγαλείο !!! Εδώ μπορείτε να δείτε και την δική μου κατασκευή τραπεζιού από παλέτες !!! Πολύ προσεγμένη και ιδιαίτερη κατασκευή. Μπορείτε αν θέλετε να την συμπεριλάβετε στο site σας !!

    http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/483166_4684215856837_1817693754_n.jpg

    Και εδώ και ένα βίντεο από την κατασκευή μου !!

    http://adf.ly/Godie

    Περιμένουμε 5 sec και πατάμε δεξιά το Skip Add !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλησπέρα!! Που να βρω?? Με δυσκολεύει να βρω, αν μπορείτε να μου πείτε λίγη βοήθεια? Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κουνιστή καρέκλα από παλέτες τι διαστασεισ εχουν τα ξυλα?ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.