Η ομορφιά του Diy: Απίθανες κατασκευές από ακατέργαστα θαλασσόξυλα


Όπως θα έχετε αντιληφθεί σε αυτό το blog μας αρέσουν πολύ να παρουσιάζουμε diy κατασκευές. Σήμερα είμαστε διπλά ενθουσιασμένοι γιατί παρουσιάζουμε την δουλειά αγαπημένου αναγνώστη μας, και συγκεκριμένα του Δημάς.Κ Θαλασσοξυλα.
Είναι κατασκευές από ακατέργαστα θαλασσόξυλα και όπως θα δείτε και από τις εικόνες η δουλειά είναι πραγματικά εξαιρετική. Ας δούμε όμως τι μας είπε ο Κ. Δήμας.

"Τα θαλασσόξυλα συνήθως συλλέγονται από παραλίες που υπάρχει κοντά κάποιο ποτάμι το όποιο και τα διοχετεύει στην θάλασσα,μπορεί να βρεθούν και σε πολύ μακρινότερες παραλίες αλλά έχουν βοηθήσει τα ρεύματα της θάλασσας...το κύμα με την σειρά του τα σμιλεύει και τα αποφλοιώνει.....κατάλληλη εποχή είναι μονό ο χειμώνας μια και οι βροχές βοηθούν στο να φουσκώσουν τα ποτάμια και αυτά με την σειρά τους να παρασύρουν τα ξύλα στις ακρογιαλιές...είναι ότι καλύτερο να βρίσκεσαι σε κάποια ακρογιάλια και να συλλέγεις θαλασσόξυλα....κάθε ξύλο που βλέπεις σε οδηγεί από μονό του στο τι θα το μετατρέψεις ....αφού απολυμανθούν μετά γίνονται χρηστικά και διακοσμητικά αντικείμενα.. αυτά έχουν μεγάλη απήχηση στο εξωτερικό και σιγά σιγά να υπάρχει και ενδιαφέρον στην χώρα μας...λόγω της πρώτης δουλειάς μου ( ανθοδέτης) φτιάχνω και ανθοστήλες από τα θαλασσοξυλα και υπάρχει και σε αυτό το κομμάτι μεγάλη απήχηση στον γάμο και την βάπτιση...προμηθεύω και σε συναδέλφους μου σε μικρές ποσότητες μια και δεν μπορεί να υπάρξει παράγωγη μεγάλη σε διακοσμητές και εννοείτε κάνω κάποια σεμινάρια στη κατασκευές από θαλασσοξυλα..."

Λοιπόν πως σας φαίνεται η ιδέα να ξεκινήσετε να κάνετε και εσείς τις δικές σας διακοσμητικές κατασκευές από ακατέργαστα θαλασσόξυλα; Το μόνο σίγουρο είναι ότι μετά την πρώτη κατασκευή σας θα κολλήσετε, ανεξάρτητα από την ικανοποίηση που θα πάρετε φτιάχνοντας τις δικές σας κατασκευές. Να συμπληρώσω ότι αρκετοί πλέον πουλάνε τέτοιες κατασκευές online σε καταστήματα όπως το Etsy ένα μέρος που μπορείς να πουλήσεις και να αγοράσεις χειροποίητες κατασκευές...




















 
Η ομορφιά του Diy: Απίθανες κατασκευές από ακατέργαστα θαλασσόξυλα Η ομορφιά του Diy: Απίθανες κατασκευές από ακατέργαστα θαλασσόξυλα Reviewed by Decorator on 5:56 μ.μ. Rating: 5

2 σχόλια:

Από το Blogger.