Απίθανο κρεμαστό τραπεζάκι και γλάστρα για μικρά μπαλκόνια



Υπέροχος δημιουργικός  σχεδιασμός  από τον Michael Hilgers που έχει μια υπέρτατη λύση για όσους έχουν λίγο έως καθόλου χώρο στα μπαλκόνια τους. Αν αισθάνεστε ότι μόνο το χώρο για μια καρέκλα να καθίσει έχετε στο μικρό μπαλκόνι σας, και καθόλου για τραπέζι για το ποτό ή τον καφέ σας, ή ακόμη και για ένα φορητό υπολογιστή ή μια γλάστρα το Balkonzept είναι η λύση.

Αν λοιπόν τα κάγκελα σας είναι ως 7 εκατοστών και κάτω, αυτό το όμορφο μικρό τραπέζι μπορεί να κρεμαστεί στο μπαλκόνι σας και έχει περισσότερο από αρκετό χώρο  πολλαπλών λειτουργιών, όπως ένα τραπέζι, γλάστρα ή ακόμα και ένα κάδο πάγου για ένα κρύο μπουκάλι νερό,σαμπάνια, κρασί, κρύες μπύρες ή αναψυκτικά. Δεν υπάρχει σωστός ή λάθος τρόπος για να χρησιμοποιήσετε το Balkonzept γεγονός που καθιστά αυτό το ευέλικτο κομμάτι με απεριόριστες δυνατότητες. Έρχεται σε μια σειρά από χρώματα και είναι η καλύτερη λύση για εξοικονόμηση χώρου στο μπαλκόνι που έχουμε δει.
Δεν ξέρουμε αν αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα από κάποια εταιρία αλλά μπορείτε να το βρείτε η να ζητήσετε πληροφορίες στο balkonzept.







Απίθανο κρεμαστό τραπεζάκι και γλάστρα για μικρά μπαλκόνια Απίθανο κρεμαστό τραπεζάκι και γλάστρα για μικρά μπαλκόνια Reviewed by Decorator on 6:27 μ.μ. Rating: 5

3 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Όπως γραφω και στο τέλος του άρθρου... Δεν ξέρουμε αν αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα από κάποια εταιρία αλλά μπορείτε να το βρείτε η να ζητήσετε πληροφορίες στο balkonzept.

      Διαγραφή

Από το Blogger.