Andy Warhol Pop Art απογειώνει και δίνει ζωντάνια σε εσωτερικούς χώρους


O Andy Warhol έχει μια ξεχωριστή θέση όχι μόνο στον κόσμο, αλλά και στην καρδιά μουΑν σας γοητεύουν τα έντονα χρώματα και το δυναμικό στυλ του εικαστικού έργου του, μπορείτε να το εισάγετε στην εσωτερική διακόσμηση σας. Σας υπόσχομαι ότι το δωμάτιο θα φανεί φανταστικό! Και αν δεν έχετε καμία ιδέα για το ποιος είναι αυτός ο καταπληκτικό καλλιτέχνη είναι, νομίζω ότι το πορτρέτο της Marilyn Monroe θα το ξέρετε σίγουρα.

 Εσωτερικοί χώροι που μαγνητίζουν το μάτι
 Ποιο είναι το θέμα του Andy Warhol; Είναι ένας συνδυασμός πολλών παραγόντων, συμπεριλαμβανομένων τολμηρών αποχρώσεων, εικονικά άτομα της ποπ αρτ κουλτούρας, εκκεντρικά αντικείμενα, επαναλαμβανόμενα μοτίβα και  πράγματα με τάσεις κυρίαρχης αντίθεσης. Με απλά λόγια, το στιλ που αντιπροσωπεύει ο Warhol σημαίνει την ατομικότητα και την εκκεντρικότητα. Αν λοιπόν σας ενδιαφέρει το μοντέρνο και ανατρεπτικό στιλ διακόσμησης δείτε τις παρακάτω εικόνες και δοκιμάστε το και στο δικός σπίτι. 










Images via: www.decoist.com 
Andy Warhol Pop Art απογειώνει και δίνει ζωντάνια σε εσωτερικούς χώρους Andy Warhol Pop Art απογειώνει και δίνει ζωντάνια σε εσωτερικούς χώρους Reviewed by Decorator on 5:12 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.