Χρησιμοποιώντας κλουβιά πουλιών για Decor: 46 Όμορφες ιδέες


Υπάρχει κάτι το ιδιαίτερο σχετικά με την προσθήκη ενός κλουβιού πουλιών στο ντεκόρ ενός δωματίου - είναι σαν άτυπη μποέμ vibe και βικτοριανή αίσθηση. Εδώ είναι λοιπόν μερικές ιδέες για να χρησιμοποιήσετε ένα κλουβί στην διακόσμηση του σπιτιού σας.


  •     Για το φωτισμό . Κεριά στο σπίτι μέσα σε ένα κλουβί.
  •     Απλά σε διακόσμηση. Μπορείτε να βρείτε ένα πανέμορφο vintage κλουβί , και αυτό θα είναι ένα υπέροχο κομμάτι διακόσμησης από μόνο του - δίπλα σε μια γλάστρα ή ένα  vintage κορνίζα καθρέφτη . Ίσως μπορείτε να βάλετε κάποια παλαιά βιβλία μέσα σε ένα μεγάλο κλουβί - αυτό είναι επίσης μια καταπληκτική ιδέα .
  •     Υπάρχουν επίσης σταντ και επίπεδα ράφια που έχουν το σχήμα ενός κλουβιού. Τα επίπεδα αυτά κλουβιά μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να παρουσιάσετε φωτογραφίες ,ή και να οργανώσει τα κοσμήματα σας στην κρεβατοκάμαρά σας .
  •     Κλουβιά πουλιών κάνουν τα μεγάλα στέγαση για τα φυτά - δεν έχει σημασία , φυσικά ή τεχνητά .
  •     Αν ψάχνετε για να δημιουργήσετε ένα κεντρικό σημείο , ένα κλουβί μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ένα κομψό αξεσουάρ σε ένα κεντρικό τραπέζι .
  •     Εξωτερικούς χώρους , ένα κλουβί μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κρεμαστή γλάστρα ή ένα μποέμ κομμάτι διακόσμηση.
 













































 Images via: pinterest
Χρησιμοποιώντας κλουβιά πουλιών για Decor: 46 Όμορφες ιδέες Χρησιμοποιώντας κλουβιά πουλιών για Decor: 46 Όμορφες ιδέες Reviewed by Decorator on 4:47 μ.μ. Rating: 5

2 σχόλια:

  1. Πολύ ωραίες ιδέες! Υπάρχουν πληροφορίες για το που μπορούμε τέτοια κλουβιά στην επαρχία; (Θεσσαλονίκη κοντά).

    Ευχαριστώ πολύ όπως και να 'χει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.