Ετοιμαστείτε για την Άνοιξη-20 Καλαίσθητες DIY Ιδέες για ζαρτινίερες στο παράθυρο


Καθώς ο χρόνος περνά, είναι καλό να ξεκινήσετε την προετοιμασία για την άνοιξη. Πράσινα φυτά και πολύχρωμα λουλούδια είναι τα κύρια συστατικά για αυτή την εποχή του έτους. Για το σπίτι εξίσου σημαντική είναι και η εξωτερική εμφάνιση όσο και η εσωτερικό. Συνήθως ενδιαφέρομαστε περισσότερο για την εσωτερική, αλλά αυτό δεν είναι καλό. Θα πρέπει να κάνετε και το έξωτερικό του σπιτιού σας να φανεί ελκυστικό επίσης.

Αν αγαπάτε τα λουλούδια και ελπίζω ο καθένας τα αγαπάει, σας παρουσιάζουμε μια καταπληκτική ιδέα. Κάνετε κάποια ενδιαφέρουσα και δροσερή DIY ζαρντινιέρα, και φυτέψτε λουλούδια και φυτά, και κάντε ένα μίνι κήπο που θα δώσει ελκυστική και φρέσκια ματιά στο εξωτερικό του σπιτιού σας. Από την άλλη πλευρά είναι τόσο πρακτικό. Μπορείτε να φυτέψετε κάποια βότανα εκεί και να τα φροντίσετε. Δείτε στις παρακάτω εικόνες μερικά παραδείγματα και εμπνευστείτε!






















Images via: Pinterest
Ετοιμαστείτε για την Άνοιξη-20 Καλαίσθητες DIY Ιδέες για ζαρτινίερες στο παράθυρο Ετοιμαστείτε για την Άνοιξη-20 Καλαίσθητες DIY Ιδέες για ζαρτινίερες στο παράθυρο Reviewed by Decorator on 5:28 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.