Φωτεινές πινελιές για τον κήπο: 23 Απίθανες ιδέες



Αν έχετε ένα εξοχικό σπίτι ή απλά ένα σπίτι με  κήπο , και η ψυχή σας απαιτεί τη φωτεινότητα, αφήστε τη φαντασία και να ενσωματώνει τις πιο πολύχρωμες ιδέες σε συμμαχία με τη φύση . Πράσινες και καφέ αποχρώσεις  είναι ένα μεγάλο σκηνικό για μια τολμηρή παλέτα του καλλιτέχνη , του οποίου τον ρόλομπορείτε να δοκιμάσετε .
Αν σε αυτή την περίπτωση που θέλετε να παραμείνουν εντός των ορίων του καλού γούστου και μην το παρακάνετε με τα χρώματα , χρησιμοποιήστε την έγκυρη γνώμη των Γάλλων διακοσμητών. Είναι βέβαιοι ότι ο καλύτερος τρόπος για να " λούσετε με χρώμα " τον κήπο - είναι μικρές , αλλά αρκετά φωτεινές πινελιές , διάσπαρτα ανάμεσα σε κάποιο πράσινο παρτέρι ή συγκεντρωμένη στην περιοχή της βεράντας.
 Έχουμε αναλύσει την ιδέα σε δύο γαλλικά περιοδικά - "Mon Jardin & ma maison » και « Le Journal de la Maison »  , η οποία γέννησε αυτή τη συλλογή για την έμπνευση σας . Περιλαμβάνει πολλά παραδείγματα λύσεων που έχουν τη δημιουργικότητα του φτιαχτό μόνος σου, καθώς και επιλογές με θεαματικές πινελιές για τον κήπο, τις οποίες μπορεί να βρεθεί στα καταστήματα . Κάτι είναι ακόμη λειτουργική έννοια , καθώς τα στοιχεία που περιλαμβάνονται δεν μόνο για να ευχαριστήσουν τα μάτια του από την ασυνήθιστη εμφάνισή τους .
Πάρτε τις φωτεινές πινελιές τους, και αφήστε τους να γεμίσουν με χαρά τη διαμονή σας στον κήπο!























 
Φωτεινές πινελιές για τον κήπο: 23 Απίθανες ιδέες Φωτεινές πινελιές για τον κήπο: 23 Απίθανες ιδέες Reviewed by Decorator on 5:41 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.