Δώστε μια νέα εικόνα σε ένα τραπεζάκι με ταπετσαρία



Εδώ είναι ένας εύκολος τρόπος για να δώσετε σε οποιοδήποτε τραπεζάκι του καφέ μια άμεση και γρήγορη  μοντέρνα νέα εικόνα ... με ταπετσαρία και επένδυση διακοσμητικών καρφιών. Ένα απλό λευκό βαμμένο τραπεζάκι του καφέ πηγαίνει από το μέσο όρο στο καταπληκτική και μοναδικό στο είδος του σε μια ώρα, και μπορείτε να κάνετε το ίδιο με οποιοδήποτε τραπεζάκι του καφέ.


Θα χρειαστείτε:

  • Vinyl ταπετσαρία

  • κόλλα σε σπρέυ

  • κόλλα ντεκουπαζ / διάφανο βερνίκι

  • Ψαλίδι ή κοπίδι

  • καρφιά επιπλώσεων 

Προετοιμασία

Βεβαιωθείτε ότι το τραπεζάκι είναι στεγνό και καθαρό πριν ξεκινήσετε.

1. Μετρήστε πόσο ταπετσαρία θα πρέπει να καλύψει το πάνω μέρος του τραπεζιού, να ταιριάζει στις πλευρές και να διπλωθεί κάτω από το τραπεζάκι. Είναι λίγο πολύ σαν περιτύλιγμα ενός δώρου, με τακτοποιημένα διπλωμένες γωνίες, αλλά θα χρειαστεί να κόψετε το τυχόν περίσσευμα για να εξασφαλίσετε ότι όλα τα κομμάτια μπορούν να κολλήθουν απόι κάτω.

 

2. Πατήστε το ταπετσαρία πάνω στην κορυφή του τραπεζιού και χρησιμοποιήστε την άκρη του δακτύλου για να επισημάνετε τις άκρες. Αυτό θα καταστήσει ευκολότερο όταν πρόκειται να κολλήσετε κάτω από την ταπετσαρία.
 


3. Ψεκάστε την κορυφή και τις πλευρές του τραπεζιού με ψεκάσιμη κόλλα.

4. Ξεκινώντας από το ένα άκρο, αρχίστε να κολλάτε την ταπετσαρία πάνω στο τραπέζι. Θα πρέπει να αποφύγετε τις φυσαλίδες αέρα, δουλέυοντας το έργο αργά και χρησιμοποιήστε ένα στεγνό πανί για να βοηθήσει να εξομαλύνει από το κέντρο προς τις άκρες, όπως θα συνεχίσει να ισχύει για την κορυφή. 

5. Για να εξασφαλιστεί ότι οι άκρες μείνουν μόνιμα κολλημένες, απλώστε μια μικρή ποσότητα σπρέι κόλλας σε αυτές - αφήστε το για λίγα λεπτά πριν  να κολλήσει κάτω. Αυτό το διπλό στρώμα κόλλας θα εξασφαλίσει ότι τα άκρα θα μείνουν κολλημένα.

6. Χρησιμοποιώντας έναν κύλινδρο αφρολέξ, εφαρμόζονται 2 έως 3 στρώσεις κόλλας ντεκουπάζ ή διαφανές ακρυλικό βερνίκι στην κορυφή και τις πλευρές του τραπεζιού. Αφήστε κάθε επίστρωση να στεγνώσει πριν την εφαρμογή της επόμενης στρώσης, και αν θέλετε μια επιφάνεια εξαιρετικά λεία, γυαλοχαρτίστε την πρώτη και δεύτερη από τις στρώσεις με 1000 γυαλόχαρτο. 




7. Ήρθε η ώρα για τα διακοσμητικά καρφιά ή πινέζες επίπλων Χτυπήστε απαλά στην κορυφή του τραπεζιού περιμετρικά για να προσθέσετε μια διακοσμητική εικόνα. 


  

 
via: http://anotame.com
Δώστε μια νέα εικόνα σε ένα τραπεζάκι με ταπετσαρία Δώστε μια νέα εικόνα σε ένα τραπεζάκι με ταπετσαρία Reviewed by Decorator on 4:40 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.