Η Γοητείατου του παλιού: Αντικέ διακόσμηση

 
Φ
ανταστείτε
ένα σπίτι όπου κάθε στοιχείο του είναι τέλεια διατηρημένο και ανέγγιχτο στο πέρασμα του χρόνου, όμως  με έναν τρόπο που μπορούν ακόμα να το απολαύσουν και να θαυμάζεται. Το σπίτι που παρουσιάζουμε σήμερα βρίσκεται στο Παρίσι και έφερε στη ζωή  αντικέ διακόσμηση που θυμίζει αξέχαστες χρονικές περιόδους. Σε αυτό το ανακαινισμένο loft, κάθε στοιχείο ντεκόρ αφηγείται μια ιστορία και να φέρει μια όμορφη ανάμνηση.

Αυτό που πραγματικά κάνει αυτό το vintage, πατάρι να ξεχωρίζει είναι η εκτεθειμένη επιφάνεια των  τούβλων καιοι  τσιμεντένοι τοίχοι σε κάθε χώρο. Κάθε τοίχος φέρνει το δικό του  χρώμα, την υφή και τη γεύση του και εμπνέει το αντικέ ντεκόρ για να ξεχωρίζει ακόμα περισσότερο. Μαζί με ντεμοντέ μοτίβα  και υφές, και με κάποια σκασίματα από το χρώμα από βιομηχανικές-εμπνευσμένες διακοσμήσεις. Το προσωπικά αγαπημένο μας είναι το βρεφικό δωμάτιο για το αγοράκι. Το θέμα του αυτοκινήτου το εντάσει πραγματικά σε ένα άλλο επίπεδο με ουδέτερο υφή τοίχου που παρουσιάζει την μικρογραφία μεγέθους στα αυτοκίνητα. Η προσθήκη  λεβάντας χρώματος στο  κρεβάτι είναι σίγουρο ότι θα τον κρατήσει χαλαρή και ήρεμη την όλη ατμόσφαιρα.

Σας προτείνουμε να πάρετε ιδέες από το εμπνευσμένο  αυτό  πατάρι για κάποιες διακοσμήσεις που θα εξάψουν τη φαντασία των παιδιών σας, καθώς και τη δική σας. 








 
Η Γοητείατου του παλιού: Αντικέ διακόσμηση Η Γοητείατου του παλιού: Αντικέ διακόσμηση Reviewed by Decorator on 1:35 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.