Λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά στη διακόσμηση


Στο σπίτι επιλογές διακόσμησης με μικρές λεπτομέρειες μπορεί να είναι μία από τις καλύτερες λύσεις για να δώσετε την προσωπική σας σφραγίδα σε κάθε γωνιά του σπιτιού και να νιώσετε έναν αέρα ανανέωσης.

Οι Λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά, στέκονται πάνω από τα υπόλοιπα, για να αναδείξει μια γωνιά, ένα γραφείο ή μια συγκεκριμένη περιοχή, δημιουργώντας παράλληλα μια προσωπική και πρωτότυπη ατμόσφαιρα.

Για να δώσετε στο σπίτι σας ότι το μοναδικό δεν  ανάγκη να δαπανήσετε πολλά ή να προβείτε σε σημαντικές αλλαγές. Μερικές φορές το μόνο που χρειάζεται είναι μια μικρή λεπτομέρεια για να εξασφαλίσει την επαρκή κομψότητα σε κάθε δωμάτιο.

Πέρα από τα χρώματα ή ρύθμιση των επίπλων, είναι από τα στοιχεία που μπορούν να ενισχύσουν ένα δωμάτιο και να του δώσουν την προσωπικότητα, και την προϋπόθεση ότι η αίσθηση του σπιτιού, που σφύζει από ζωή και το καθιστούν ξεχωριστό από τους άλλους χώρους. 

Οι φωτογραφίες και τα έργα τέχνης μπορούν να δώσουν μια ιδιαίτερη γοητεία στα δωμάτια. Μπορούν να είναι φωτογραφίες ή εικόνες με εσάς, τους φίλους σας ή απλά κάποιες που θα αγοράσετε από ένα κατάστημα καινα δείξει με τις προτιμήσεις σας  μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα στο χώρο σας! 

Χειροτεχνίες και diy έργα είναι μια ωραία πινελιά στη διακόσμηση, καθώς παρέχουν έναν αέρα μοναδικότητας σε ένα φιλόξενο χώρο. 

Τα vintage κομμάτια είναι πολύ καλά για να δώσουν μια ρετρό νότα στο σπίτι. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε αντίκες στο σπίτι σας. Με μικρά αντικείμενα ή διακοσμήσεις που μπορείτε να διαφοροποιήσετε τα δωμάτια και να τους δώσετε μια ταυτότητα. 

Προσπαθήστε να βρείτε ιδέες σε καθένα από τους χώρους σας και να δείτε πώς, με πολύ μικρές αλλαγές, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα μοναδικό σπίτι. 

Δείτε μερικές ιδέες για έμπνευση στις εικόνες που έχουμε μαζέψει για σας παρακάτω. 
 



















Via: www.dintelo.es 
Λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά στη διακόσμηση Λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά στη διακόσμηση Reviewed by Decorator on 6:04 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.