42 Υπέροχα καθιστικά με μια τολμηρή ασερνική γοητεία


Όταν μιλάμε για αρσενικούς χώρους, οι περισσότεροι από τους αναγνώστες μας έχουν την τάση να σκεφτοντε είτε άθλια μαξιλάρια bachelor που φαίνεται να αποπνέουν μια αίσθηση του χάους, ή ατιμέλητους  χώρους που δανείζονται από ένα υπερμινιμαλιστικό και σχεδόν φουτουριστικό θέμα. Ωστόσο, τα αρρενωπού στυλ σαλόνια μπορεί να είναι πολλά περισσότερα από αυτά τα απλώς στερεότυπα και επίσης μπορούν να απορροφήσουν μια αίσθηση ζεστασιάς, την κομψότητα και διαφορετικά στυλ και θέματα. Μια προσεκτική επιμέλεια αρσενικού σαλονιού είναι πολύ πιο εύκολο να δημιουργηθεί από αυτά με θηλυκές πινελιές και η συνολική ατμόσφαιρα συχνά φαίνεται πιο εύστοχη για τους δημόσιους χώρους.

Από τα εκλεκτικά σύγχρονα και από τα midcentury σύγχρονα βιομηχανικά, έχουμε σήμερα μια καταπληκτική σειρά από 42 χώρους διαβίωσης που θα σας καταπλήξουν με την ποικίλη γοητεία τους. Πρακτικές και λογικές, που δεν είναι απλώς ανυπόφορες και κάποιες φορές, μειλίχιες παραδόσεις. Ριξτε μια ματιά στις καλύτερες ανδρικές ιδέες με σαλόνια από όλο τον κόσμο.
 










































Images via: Pinterest
42 Υπέροχα καθιστικά με μια τολμηρή ασερνική γοητεία 42 Υπέροχα καθιστικά με μια τολμηρή ασερνική γοητεία Reviewed by Decorator on 4:11 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.