Απίθανο διαμέρισμα διακοσμημένο με ένα συνονθύλευμα από ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση πραγμάτων.

0 σχόλια


Εδώ είναι το σπίτι της αρχιτέκτονα Πέγκυ Betke και του συντρόφου της, Bouke Τουνν, στο Άμστερνταμ. Έχουν επενδύσει για να μετατραπεί το ισόγειο ενός παλιού κτιρίου από τούβλο που χρησιμοποιούνταν για την αποθήκευση παλιών πορτών και μιας βάρκας. Είναι τώρα μια φωτεινή και σύγχρονη σοφίτα με vintage διακόσμηση με επαναχρησιμοποιημένα στοιχεία  του διαμερίσματος. Από τις παλέτες για μια «πράσινη γωνιά», σε κιβώτια για ράφια και μια σκάλα που χρησιμοποιείται ως ένα φράχτης, η διακόσμηση είναι πραγματικά ένα συνονθύλευμα από ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση πραγμάτων. Εσείς απλά δείτε τις εικόνες εμπνευστείτε και καταλάβετε ότι όταν υπάρχει φαντασία γίνονται υπέροχες διακοσμήσεις με απλούστατα και οικονομικά αντικείμενα.  









All pictures : Louise de Miranda





Δημοσίευση σχολίου