20 Χριστουγεννιάτικες ιδέες διακόσμησης με σημασία στη λεπτομέρεια



Πιστεύω ακράδαντα ότι οι λεπτομέρειες έχουν σημασία. Μπορεί να φαίνεται ριζοσπαστικό, αλλά πιστεύω ότι οι κατάλληλες λεπτομέρειες και τα προσεκτικά επιλεγμένα συμπληρώματα έχουν τη δυνατότητα να φέρουν μια διακόσμηση στην κατηγορία του τέλειου.
Αποτελούν μικρά κομμάτια, αλλά πολύ ισχυρά.
Κάθε μέρα να πλησιάζουμε στα Χριστούγεννα οι χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις που σχετίζεται με τα γούστα μου γίνονται όλο και πιο απλές και μινιμαλιστικές. Δεν μου αρέσει το υπερβολικό τα φανταχτερά χρώματα που αναμειγνύονται ή συμπληρώνουν όλα τα χριστουγεννιάτικα στολίδια ... Προτιμήστε μερικά κομμάτια, που σας αρέσουν και σας θυμίζουν ότι είναι Χριστούγεννα και αυτές οι διακοσμητικές λεπτομέρειες μπορούν να ενσωματωθούν με την υπόλοιπη διακόσμηση.
Φώτα, αστέρια, κεριά, κλαδιά δέντρων, κουκουνάρια ... φωτάκια και τα φυσικά στοιχεία και λεπτομέρειες είναι τέλεια για αυτή την εποχή του έτους.
Τον τελευταίο καιρό γίνονται ολό πιο ελκυστικά οι σκανδιναβικού στυλ διακοσμήσεις και νομίζω ότι πολλοί άνθρωποι το απολαμβάνουν όσο βλέπω όμορφες εικόνες για διακόσμηση, σας αφήνω με 20 εμπνευσμένες φωτογραφίες για λεπτομέρειες Χριστουγεννιάτικης διακόσμησης που είναι ακριβώς έτσι ... Ελάτε να δείτε.





















   Via: http://airesdedecoracion.com
20 Χριστουγεννιάτικες ιδέες διακόσμησης με σημασία στη λεπτομέρεια 20 Χριστουγεννιάτικες ιδέες διακόσμησης με σημασία στη λεπτομέρεια Reviewed by Decorator on 11:48 μ.μ. Rating: 5

1 σχόλιο:

  1. ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΕΣ ΙΔΕΕΣ ΑΝ ΚΑΙ ΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΟΥΣΤΟ ΜΟΥ. ΟΜΩΣ ΣΑΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΕΞΟΧΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.