Μια μαγική μέρα: διακοσμήσετε το σπίτι για τα Χριστούγεννα


Από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το σούρουπο, το σπίτι του Concha y Vicente είναι γεμάτο με τραγούδια, και γέλια ... και χιλιάδες στολίδια. Χάρη σε μικρούς «βοηθούς» θέλουν να τα έχουν όλα έτοιμα για να γιορτάσουν τα  Χριστούγεννα.

Σήμερα είναι μια πολύ ξεχωριστή μέρα για Concha y Vicente. Το σπίτι του, συνήθως ένα καταφύγιο χαλάρωσης σαν δεύτερο σπίτι αφού ζούν στη Μαδρίτη, αλλά είναι εντελώς υπέρβαση με παιδιά. Ξαδέρφια, και φίλοι... Κανείς δεν ήθελε να χάσει αυτό το γεγονός, γιατί σήμερα είναι η μέρα που πρόκειται να διακοσμήσουν το σπίτι για τα Χριστούγεννα.

Αυτό το σπίτι είχε όλα τα συστατικά και την απεριόριστη φαντασία των παιδιών να γίνει ένα πραγματικό μαγεμένο δάσος. Στην πραγματικότητα, οι περισσότερες από τις διακοσμήσεις έχουν γίνει. Υπήρχε μόνο ένα σύνθημα: όλα έπρεπε να είναι κόκκινο, λευκό ή να συλλέγονται από το δάσος και τον κήπο. Στεφάνια  καλύπτουν τα περβάζια των παραθύρων, σκάλες και τζάκι. Είναι κατασκευασμένα με ερυθρελάτη, κυπαρίσσι, κόκκινα φρούτα, κρυστάλλινα δάκρυα ...
 
Καρδιές είναι άλλοι σημαντικοί παράγοντες στις διακοσμήσεις των Χριστουγέννων. Έρχονται σε όλα τα μεγέθη και υλικά:. Ξύλο, σαν να κρέμεται από τη σκάλα χαρτί, ύφασμα ... καρδιές βρίσκονται επίσης και σε δύο χριστουγεννιάτικα δέντρα. Το σαλόνι με μπάλες, αστέρια, νιφάδες χιονιού και τα φυσικά φρούτα. Ενώ το υπέροχο έλατο στη σοφίτα έχει διακοσμηθεί με την απόλαυση των παιδιών. Ο Άλεξ είναι σαφής: η πιο "cool"  ιδέα είναι λευκό, γιατί εκτός από τις καρδιές και τάρανδοι έχουν κώνους χαρτί, και το γεμάτο με προσθήκες σαλόνι, το μικρότερο είναι αφιερωμένο να ζωγραφίσουν κόκκινους κώνους και κάνουν  κάρτες που κοσμούν σχεδόν τα πάντα: τον καθρέφτη από το τζάκι , στεφάνια κουζίνα, υπνοδωμάτιο παράθυρα... Για αυτούς, χρησιμοποιώντας χαρτόνι, μπαστούνια ξύλινα κουμπιά και δείκτες με καρδιές ζωγραφικής για να γράφουν τα ονόματά τους.
 

Η Miriam και η Έλενα, ΤΑ μεγαλύτερη της οικογένειας, διακοσμούν το τραπέζι για το δείπνο. Το πρώτο μέρος είναι το κέντρο, φτιαγμένο από έλατα κλαδιά, μπάλες και κόκκινα μούρα. Όταν αρχίζει να σκοτεινιάζει έρχεται μια από τις πιο αναμενόμενες στιγμές της ημέρας: ανάβοντας κεριά και φανάρια διάσπαρτα σε όλο το σπίτι. Καθηλώνουν τα μάτια  και μας αφήνουν με το στόμα ανοιχτό. Αν το πρωί το σπίτι έμοιαζε παραμυθένιο, τώρα είναι σκέτη μαγεία.





























Μια μαγική μέρα: διακοσμήσετε το σπίτι για τα Χριστούγεννα Μια μαγική μέρα: διακοσμήσετε το σπίτι για τα Χριστούγεννα Reviewed by Decorator on 11:45 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.