15 Μαγικές Shabby chic Ιδέες εσωτερικού σχεδιασμού


Το Shabby chic ή υποβαθμισμένο (άθλιο) κομψό, έχει γίνει τα δυο τελευταία χρόνια ιδιαίτερα δημοφιλές στυλ για τη διακόσμηση εσωτερικού χώρου. Ο όρος υποδηλώνει ένα σύγχρονο τρόπο ανακαίνισης, χρησιμοποιώντας και την ανακαίνιση των παλαιών, καινούργιων ή μεταχειρισμένων αντικειμένων. Το Shabby chic είναι συνώνυμο της θηλυκότητας και κάθε δωμάτιο που είναι διακοσμημένο σε αυτό το στυλ είναι μια πραγματική όαση γυναίκας. Αυτό το στυλ είναι το πιο αφιερωμένο στις γυναίκες, παρουσιάζοντάς το ως αντανάκλαση της προσωπικότητας και της δημιουργικότητας στο εσωτερικό σχεδιασμό, γι 'αυτό τα περισσότερα σημερινά ειδύλλια.
 
Τα κύρια χαρακτηριστικά αυτού του στυλ είναι η  κομψότητα και ο ρομαντισμός από πολύ καιρό πριν. Είναι ένα στυλ που κάνει ορισμένη ιστορία και αυτό δίνει έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα στο χώρο. Το κύριο συστατικό αυτού του στυλ είναι τα vintage έπιπλα αντίκες από μασίφ ξύλο, βαμμένα σε ματ, λευκό ή άλλο μαλακό παστέλ χρώμα. Τις περισσότερες φορές για τη βαφή επίπλων χρησιμοποιούνται χρώματα με βάση το νερό. Μπορεί να συνδεθεί εύκολα με διαφορετικά στυλ διακόσμησης, έτσι η ιστορία μπορεί να φαίνεται πολύ πιο ενδιαφέρουσα και δημιουργική. Μπορεί  εξίσου να συγχωνευθεί με αντίκες και μοντέρνα έπιπλα στο υπόλοιπο χώρο. Αν σας αρέσει αυτό το ρομαντικό ύφος, ελέγξτε την ακόλουθη συλλογή. Απολαύστε το...πραγματικά μαγικό.
















www.architectureartdesigns.com
15 Μαγικές Shabby chic Ιδέες εσωτερικού σχεδιασμού 15 Μαγικές Shabby chic Ιδέες εσωτερικού σχεδιασμού Reviewed by Decorator on 5:32 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.