9 Διασκεδαστικές και σύγχρονες Ιδέες για παιδικά δωμάτια


Καταρχήν να ευχηθούμε σε όλους χρόνια πολλά και καλή χρονιά. Στο σημερινό μας άρθρο θα σας παρουσιάσουμε 9 Διασκεδαστικές και σύγχρονες Ιδέες για παιδικά δωμάτια, που θα σας βοηθήσουν να βάλετε λίγο περισσότερη σκέψη και όραμα για τα υπνοδωμάτια των παιδιών σας. Φτιάξαμε λοιπόν μια λίστα με σύγχρονα παιδιά υπνοδωμάτια και ιδέες επίπλων που θα σας εμπνεύσουν να βρείτε κάτι πολύ πιο κομψό και μοντέρνο από τις πιο παραδοσιακές επιλογές.
 
 Εδώ είναι ένα όμορφο σύστημα κουκέτας που λειτουργεί καλά μέσα σε ένα μεγαλύτερο υπνοδωμάτιο και προορίζεται για δύο παιδιά. Κάποιο μπορεί να κοιμηθεί επάνω και το άλλο κάτω, υπάρχει άφθονος χώρος αποθήκευσης και προβολής για όλα τα πράγματα τους. Αγαπάμε το ζωηρό και λαμπερό αυτό το σχέδιο είναι, αλλά με ένα πολύ σύγχρονο απαλό τόνο στο βάψιμο του τοίχου.



 Εμείς σίγουρα αγαπήσαμε αυτό το κομψό παιδικό δωμάτιο με την πρώτη ματιά. Μάνγκο και καυτό ροζ αποχρώσεις ολοκληρώνουν αυτό το εκλεκτικό, αλλά και σύγχρονο δωμάτιο με ευκολία και φρεσκάδα. Αγαπάμε το πώς ολόκληρο το δωμάτιο χρησιμοποιείται χωρίς να είναι πολύ γεμάτο, αλλά η κόρη σας θα εξακολουθήσει να έχει ένα αρκετά σικ δωμάτιο που θα θελήσει να δείξει όλους τους φίλους της.

 Σούπερ θηλυκό στυλ που φωνάζει σε όλο αυτό το μοβ και λεβαντί υπνοδωμάτιο. Ανάμεσα στο κρεβάτι Murphy και το σύστημα γραφείου και την καρέκλα χείλη κοντά στο παράθυρο, ολόκληρο το δωμάτιο αυτό έγινε έχοντας μιανεαρή κοπέλα στο μυαλό. Είναι φίνο, αλλά και πολύ μοντέρνο και μοδάτο πάρα πολύ. Αγαπάμε όλες τις επιλογές αποθήκευσης και τους συνδυασμούς των χρωμάτων.




 Όμορφα σχέδια, μοντέρνα έπιπλα,έξυπνες ιδέες αποθήκευσης, και ζωντανά χρώματα που όλοι θα λατρέψουν.
9 Διασκεδαστικές και σύγχρονες Ιδέες για παιδικά δωμάτια 9 Διασκεδαστικές και σύγχρονες Ιδέες για παιδικά δωμάτια Reviewed by Decorator on 12:56 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.