Οργανώστε το σπίτι σας με Διάτρητα Ράφια


Ρegboard όπως είναι η ονομασία στα Αγγλικά, είναι ένα διάτρητο πάνελ ινοσανίδων με λεία επιφάνεια προ-επικαλυμμένα με ένα στρώμα λευκού ματ υπόστρωματος. Οι οπές χρησιμοποιούνται για να δεχτούν μανταλάκια ή  άγκιστρα για τη στήριξη αξεσουάρ για ραφιέρες το οποίο το καθιστά εξαιρετικό καθώς είναι και μια φθηνή λύση για την οργάνωση χώρων εργασίας όλων των ειδών.

Παρά το γεγονός ότι τα Διάτρητα ράφια χρησιμοποιήθηκαν ευρέως σε περιοχές χρησιμότητας ενός νοικοκυριού, όπως γκαράζ, αποθήκες ή εργαστήρια, μερικοί στις τελευταίες τάσεις εσωτερικό σχεδιασμό έχουν αρχίσει να χρησιμοποιούν αυτά τα πάνελ σαν ένα πιο κομψό τρόπο για να οργανώσετε και να διακοσμήσετε το σπίτι σε γραφεία, δωμάτια παιδικάκαι κουζίνες.

Στον εμπορικό χώρο τα Διάτρητα πάνελ έχουν ληφθεί από τα εργοστάσια και γκαράζ για δημιουργικούς χώρους γραφείων, και τώρα χρησιμοποιούνται για την εμφάνιση έργων τέχνης ή χαρτοφυλάκια σχεδιαστή.



Οι διάτρητες τρύπες δημιουργούν έναενδιαφέρον διακεκομμένο σχέδιο που δεν προσφέρει μόνο μια λειτουργική, αλλά και διακοσμητική χρήση. Ωστόσο, μπορεί να χρειαστεί κάποιες καλές δεξιότητες οργάνωσης για να σχεδιάσουν και να δημιουργήσουν αυτό το συνδυασμό των μικρών ράφια, ενσύρματο με καλάθια, άγκιστρα και άλλα επιτυγχάνοντας παράλληλα ένα όμορφο και καλά ισορροπημένο οπτικό αποτέλεσμα. 

Σήμερα έχουμε μερικά παραδείγματα για το πώς μπορείτε να οργανώσετε κάθε χώρο στο σπίτι σας με αυτή τη λύση ή απλά να τα χρησιμοποιήσετε με ένα διακοσμητικό τρόπο και να εμφανίσετε τις φωτογραφίες της οικογένειας ή όμορφα έργα τέχνης σε έναν τοίχο. Σύνθεση με δυνατότητες που είναι ατελείωτες και το αποτέλεσμα θα είναι διασκεδαστικό και δημιουργικό σίγουρα.



 
Οργανώστε το σπίτι σας με Διάτρητα Ράφια Οργανώστε το σπίτι σας με Διάτρητα Ράφια Reviewed by Decorator on 12:02 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.