Υπέροχες ιδέες για ανθισμένους βραχόκηπους



Φυτεύοντας έναν βραχόκηπο είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση στα παραδοσιακά παρτέρια και κήπους λαχανικών. Ιδέες σχεδιασμού βραχόκηπου μπορούν να μετατρέψουν το σπίτι σας σε ένα ειδυλλιακό τοπίο. Σήμερα λοιπόν έχουμε για σας εμπνεύσεις και ιδέες σχεδιασμού βραχόκηπου για  να μετατρέψετε ελκυστικά σημεία στην πίσω αυλή και τον κήπο σας.
 
Οι ιδέες σχεδιασμού βραχόκηπου ποικίλουν σε μέγεθος, τα είδη των πράσινων και ανθοφόρα φυτών και χρωματικούς συνδυασμούς, αλλά όλα επιτρέπουν να δημιουργήσετε όμορφα κεντρικά και ελκυστικά σημεία. Ένας βραχόκηπος είναι ιδανικός για κλίσεις ή φυσικές πεζούλες, και περιοχές με βράχια και λίγη φυτική γη.
Οι ιδέες σχεδιασμού βραχόκηπων είναι δημοφιλείς και όμορφες. Επιλέγοντας τα σωστά φυτά και λουλούδια για το κλίμα και επιλέγοντας τις σωστές θέσεις για τα φυτά στον κήπο με βράχια τα καθιστούν εύκολο να αυξηθούν στο βραχόκηπο σας για τα επόμενα χρόνια. 
Απολαύστε μερικές υπέροχες ιδέες και εμπνευστείτε... 

















Images via: Pinterest 
Υπέροχες ιδέες για ανθισμένους βραχόκηπους Υπέροχες ιδέες για ανθισμένους βραχόκηπους Reviewed by Decorator on 10:57 π.μ. Rating: 5

1 σχόλιο:

  1. Εξαιρετικές εικόνες και μια καλή ιδέα για ένα ονειρικό τοπίο στον κήπο μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.