25+ Εκπληκτικές ιδέες με κορμούς δένδρου για μια σύγχρονη εμφάνιση του σπιτιού σας


Εδώ είμαστε και πάλι με ένα ακόμη άρθρο σχετικά με το ξύλο και εσωτερικες ιδέες διακόσμησης. Κατά τη διάρκεια αυτής της σεζόν του Φθινοπώρου πάντα ψάχνουμε για κάποιες ιδέες που θα κάνουν το σπίτι των ονείρων σας ένα ζεστό και φιλόξενο μέρος για να μείνετε. Σχετικά με αυτό, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο για εσωτερικές ιδέες από εκείνες που περιλαμβάνουν ξύλινη διακόσμηση και έπιπλα. Σήμερα έχουμε ετοιμάσει για εσάς μια παρουσίαση  20+ Εκπληκτικών ιδεών από κορμό δένδρου για ένα σύγχρονο βλέμμα του σπιτιού σας.

Οι κορμοί δέντρων είναι φτηνά και εύκολο να βρεθούν  υλικά με τα οποία μπορείτε να διακοσμήσετε το χώρο σας. Αυτές οι λύσεις μπορούν να ενσωματωθούν σχεδόν παντού. Μερικοί από εσάς μπορεί να πιστεύουν ότι οι κορμοί των δέντρων χρησιμοποιούνται ως επί το πλείστον για να διακοσμήσουν ένα  παραδοσιακό εξοχικό σπίτι ή εσωτερικούς χώρους. Ωστόσο, αυτά τα κομμάτια των επίπλων, όπως θα πούμε, μπορούν να προσθέσουν σε μεγάλο βαθμό την κομψότητα και το σύγχρονο βλέμμα στο σπίτι σας. Μπορείτε να τοποθετήσετε τον κορμό ως ένα κεντρικό τραπεζάκι στο σαλόνι σας. Ίσως να βάψετε με το αγαπημένο σας χρώμα, ή να το τοποθετήσετε ως ένα πλευρικό τραπέζι. Όποτε θέση τους θα είναι να προσθέσει στο σπίτι σας ένα ζεστό βλέμμα. Δείτε τις παρακάτω εικόνες και βρείτε τι ταιριάζει στο γουστο σας αλλά και τη διακόσμηση του σπιτιού σας.


 mage via www.decoracion.facilisimo.com
 Image via www.bestecouchtisch.de
 Image via www.mindenamiakac.hu
 Image via www.elracodeldetall.blogspot.com
 Image via www.ideadesigncasa.org
 Image via www.livingsweetliving.dk
 Image via www.stylemotivation.com
 Image via www.4shared.com
 Image via www.home-design-ideas.weebly.com
 Image via www.imagestack.co
 Image via www.freshdesignblog.com
 Image via www.otthonkommando.cafeblog.hu
 Image via www.domusdesign.pl
 Image via www.whatelsemichelle.com
 Image via www.homedecoration.easyfreshideas.com
 Image via www.remontbp.com
 Image via www.cocohart.com.au
Image via www.babyblog.ru

 Image via www.creativeruin.com
 Image via www.houzz.com
 Image via www.awesomeinventions.com
 Image via www.journal-du-design.fr
 Image via www.ticatoca.com
Image via www.kitchenisms.com
 Image via www.pixshark.com
25+ Εκπληκτικές ιδέες με κορμούς δένδρου για μια σύγχρονη εμφάνιση του σπιτιού σας 25+ Εκπληκτικές ιδέες με κορμούς δένδρου για μια σύγχρονη εμφάνιση του σπιτιού σας Reviewed by Decorator on 6:41 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.