DIY Κρεμαστά Φωτιστικά - Ιδέες και κατασκευές για κάθε στυλ


Συχνά ο Σχεδιασμός είναι σχετικός με την ισορροπία - με το σωστό μίγμα της μορφής και λειτουργικές βελτιώσεις, μπορείτε να επιτύχετε το τέλειο αποτέλεσμα στο τέλος. Αν θέλετε να κάνετε μόνοι σας κρεμαστές κρεμαστά Φωτιστικά, θα πρέπει να ξεκινήσετε με μια καλή ιδέα. Ανακαλύψτε τη δυνατότητα σε κάθε παλιό αντικείμενο και σχεδιάστε μοναδικά φωτιστικά.

Ελέγξτε τις παρακάτω Ιδέες για σπιτικά Κρεμαστά Φωτιστικά, μπορείτε να αρχίσετε σήμερα.
 


 Τέλειο για την άνοιξη και το καλοκαίρι το φωτιστικό σε ανοιχτό λεμονί είναι εύκολο να γίνει. Ένα φρέσκο χέρι χρώματος και ένα καπέλο με μοτίβα που ταιριάζουν θα ανανεώσει το δωμάτιο όμορφα.
 Αυτό το φωτιστικό σε παστέλ αποχρώσεις ροζ είναι τέλειο για μια λεπτή αφή του χρώματος, στην καθημερινή ζωή σας. Χρειάζεται μόνο ένα μεταλλικό σκελετό από ένα παλιό πορτατίφ και κύκλους χαρτιού  σε διάφορες αποχρώσεις.
 Ένα άλλο έργο για τους λάτρης του κρασιού - ένα φωτιστικό κατασκευασμένο από φελλό. Είναι εκπληκτικό το πόσο απλά τέτοια αντικείμενα μπορούν να βρούν μια εντελώς νέα χρήση για την καθημερινή ζωή.

 Η επόμενη ιδέα συνδυάζει δύο λειτουργίες. Τα ποτήρια κρασιού σας θα είναι πάντα στη διάθεσή σας, και μπορεί επίσης να χρησιμεύσει ως μια ωραία διακόσμηση στο τραπέζι.




















DIY Κρεμαστά Φωτιστικά - Ιδέες και κατασκευές για κάθε στυλ DIY Κρεμαστά Φωτιστικά - Ιδέες και κατασκευές για κάθε στυλ Reviewed by Decorator on 5:14 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.