Δωμάτια διακοσμημένα με σεντούκια - 42 υπέροχες ιδέες


Το μπαούλο έγινε ένα στοιχείο για την περαιτέρω ενσωμάτωση στην διακόσμηση και το στυλ του δωματίου σας. Εκτός από την ευκολία και την επιτήδευση, αυτό μπορεί να βρεθεί σε οποιοδήποτε ύφος, λόγω της ποικιλίας των υλικών και τελειώματα του.


Στο υπνοδωμάτιο τα σεντούκια είναι για την αποθήκευση αντικειμένων ή κλινοσκεπάσματων - συνήθως τοποθετούνται στην άκρη του κρεβατιού ή σαν πλευρικό κομοδίνο. Η τελευταία επιλογή, για παράδειγμα, μπορεί να δημιουργήσει εκπληκτικά αποτελέσματα στο δωμάτιο.


Ένα άλλο πλεονέκτημα της ευελιξίας μπαούλων στην διακόσμηση, είναι ότι έχει διαφορετικά μεγέθη, σχήματα και τελειώματα. Αν η πρόταση είναι ένα ανδρικό υπνοδωμάτιο, τολμήστε στο δέρμα και μέταλλο. Αν προτιμάτε πιο ρουστίκ ή τροπικό στυλ, επιλέξτε ένα ψάθα ή ξύλο με μια παλαιάκαλή αφή. Άλλες προτάσεις μπορεί να έρθουν με μια καλή ξυλουργική εργασία και τελειώματα όπως βερνίκι, χρώματα, κορνίζες, κλπ.

Δείτε εδώ μερικά μοντέλα από εξαιρετικά σεντούκια για να διακοσμήσετε εύκολα το δωμάτιό σας. Να θυμάστε ότι αυτό θα είναι μέρος της ατμόσφαιρα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι το επίκεντρο του δωματίου σας. 










































 
Δωμάτια διακοσμημένα με σεντούκια - 42 υπέροχες ιδέες Δωμάτια διακοσμημένα με σεντούκια - 42 υπέροχες ιδέες Reviewed by Decorator on 10:18 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.