Δείγματα της φύσης στην εσωτερική διακόσμηση


Μεγάλο μέρος των φυτών έχουν τη δύναμη να καθαρίζουν τον αέρα των εσωτερικών χώρων χώρων, ειδικά σε ένα κλιματιζόμενο περιβάλον, το οποίο παραμένει κλειστο σχεδόν όλη την ώρα, έτσι ώστε να υπάρχει ένας καλός λόγος για να βάλουμε γλάστρες και στο γραφείο και ίσως και δέντρα που θα είναι μια λεπτομέρεια για το μέρος, όμορφη, μου αρέσει.


Το πρόβλημα είναι σοβαρό - χρώματα, βερνίκια, πλαστικά, απορρυπαντικά, αρώματα, κεριά, γυαλί είδη καθαρισμού και ούτω καθεξής, ο κατάλογος των προϊόντων που αποτελούν μέρος της ημέρας μας είναι τεράστιος, όλα με επιβλαβή στοιχεία για την υγεία, όπως βενζόλιο, φορμαλδεΰδη, τριχλωροαιθυλένιο και πολλά άλλα τρομακτικά τοξικά αέρια.

Αλλά αν όλα αυτά δεν σας τρομάζουν τον εμένα, βάλτε μια γλάστρα με ένα όμορφο δέντρο ή άλλο φυτό στο σαλόνι σας, το γραφείο ή σε άλλο χώρο με συχνή χρήση, μόνο η ομορφιά και η ελαφρότητα που θα φέρνουν στο περιβάλλον αξίζει τον κόπο. 























 
Δείγματα της φύσης στην εσωτερική διακόσμηση Δείγματα της φύσης στην εσωτερική διακόσμηση Reviewed by Decorator on 12:04 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.