Κουζίνα Διακόσμηση - 20 σούπερ μοντέρνες ιδέες σε pop art στυλ



Διακόσμηση Κουζίνας σε στυλ pop art

Μήπως περιμένετε την καινούργια κουζίνα σας; Θα πρέπει να αποφασίσει σχετικά με ένα ύφος διακόσμησης; Τι θα θέλατε περισσότερο - κλασικό, σύγχρονο, φουτουριστικό; Θα θέλαμε να επιστήσουμε την προσοχή σας σήμερα σε μία συγκεκριμένη πτυχή: κουζίνα σε Pop art στυλ.

Και ξέρετε τι; Βρείτε το Pop Art Κουζίνα Διακόσμηση στις εγκαταστάσεις πολλών σεφ. Πιστεύουμε ότι θα τα αντιληφθεί ως μια ανεξάντλητη πηγή έμπνευσης.


Η Pop Art διακόσμηση Κουζίνας είναι προφανώς λίγο νεότερη από ό, τι το ίδιο το καλλιτεχνικό κίνημα. Το τελευταίο ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής στη δεκαετία του '60 του περασμένου αιώνα. Βάσει των καθημερινών εικόνων και αντικειμένων οι καλλιτέχνες δημιούργησαν έργα τέχνης με ένα τολμηρό χαρακτήρα και πολύχρωμα, ως επί το πλείστον φωτεινά χρώματα.


Ο Andy Warhol είναι ένας από τους πιο διάσημους καλλιτέχνες της εποχής αυτής. Εργάστηκε κυρίως στον τομέα της διαφήμισης. Ο Andy Warhol ήταν γνωστός για τα χαρακτηριστικά σχέδια της Coca Cola και της Campbell Soup του.
 
Δημιούργησε, επίσης, μεγάλες εικόνες των ροκ και ποπ σταρ της δεκαετίας του '60, όπως αυτό. Marilyn Monroe, τον Elvis Presley και Beatles.
 

Για την Pop Art διακόσμηση Κουζίνας σημαντικό είναι η επιλογή των σωστών χρωμάτων του βασικού τοίχου της. Κύριο χρώμα είναι το κίτρινο σε συνδυασμό με το κόκκινο και ροζ. Αυτή η επιλογή είναι καθαρά και πολύ πρακτική από ψυχολογική άποψη. Κάποιος αισθάνεται τόσο άνετα, αισθάνεται υγιής πείνα και τη δίψα. 

Περαιτέρω πειράματα με πορτοκαλί και το πράσινο είναι πολύ δημοφιλής. Μοτίβα τοίχους σε στυλ pop art είναι επίσης πολύ κατάλληλο.



Οι υπερμεγέθη εικόνες είναι χαρακτηριστικές της Ποπ Αρτ από την έναρξή του. Είναι μια θαυμάσια επιλογή για τη διακόσμηση κουζίνας. Εικόνες σε στυλ pop art είναι μια λύση, αν δεν θέλετε να σχεδιάσετε σε ένα από τα τυπικά φωτεινά χρώματα στους τοίχους.
 

Λίγοι άνθρωποι γνωρίζουν για τις δυνατότητες του σχεδιασμού pop art σε μονόχρωμη μαύρη και άσπρη παλέτα. Η δυνατότητα αυτή είναι τόσο σούπερ φόρμα αν θέλετε να δείτε μια μοντέρνα και πρωτότυπη λύση.

Τα παρακάτω παραδείγματα μιλούν από μόνα τους. Θα σας βοηθήσουν να ενσωματώσουν τα στοιχεία pop art σε ένα μινιμαλιστικό εσωτερικό σχεδιασμό.
 

Έπιπλα στο ύφος της νεωτερικότητας είναι οι πλέον κατάλληλα για την Pop Art στη διακόσμηση κουζίνας. Μπορείτε να πειραματιστείτε με το αρχικά γεωμετρικά σχήματα των επίπλων. Μπορείτε επίσης θαυμάσια να παίξετε με τα χρώματα.

Πολύχρωμα τραπέζια και καρέκλες είναι πολύ κατάλληλες για ένα Ποπ Αρτ σχεδιασμό της κουζίνας.
 

Μπορείτε επίσης να βρείτε πολλά περισσότερα για την κουζίνα διακόσμηση σε αυτό το στυλ. Κοιτάξτε όλα τα εξαιρετικά αντικείμενα παρακάτω. Περιλαμβάνουν μια τέτοια ποικίλη επιλογή  όπως ασυνήθιστη ρολόγια και καφετιέρες. Καλή διασκέδαση και εξερεύνηση. 



















 
Κουζίνα Διακόσμηση - 20 σούπερ μοντέρνες ιδέες σε pop art στυλ  Κουζίνα Διακόσμηση - 20 σούπερ μοντέρνες ιδέες σε pop art  στυλ Reviewed by Decorator on 4:18 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.