Διακοσμήστε τον κήπο σας με γλάστρες σε κλουβιά


Όταν πρόκειται για την διακόσμηση κήπο σας, μπορείτε να επιλέξετε από μια μεγάλη ποικιλία γλαστρών και ζαρτινιερών. Μερικές από αυτές μπορεούν να βρεθούν στα καταστήματα και πολλές άλλες μπορείτε να τις κάνετε από κάποια στοιχεία που έχετε ήδη στο σπίτι. Μερικά τέτοια αντικείμενα μπορεί να είναι παλιές καρέκλες, ποδήλατα, σκεύη κουζίνας και ίσως ακόμη και κάποια κλουβιά πουλιών. Σήμερα, θα θέλαμε να σας δείξουμε αρκετές ιδέες για το πώς να διακοσμήσετε τον κήπο σας με μερικές όμορφες γλάστρες από κλουβιά και ελπίζουμε ότι θα σας αρέσουν.


Τα κλουβιά πουλιών χρησιμοποιούνται κυρίως ως κατοικία πουλιών, αλλά πέρα ​​από αυτό η κύρια χρήση τους μπορεί να αναδιαμορφωθεί με πολλούς διαφορετικούς τρόπους, για παράδειγμα ως γλάστρα στον κήπο. Σχεδόν κάθε είδος φυτού μπορεί να δείχνει καλά σε ένα κλουβί. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε πριν από τη μετατροπή ενός κλουβιού σε μια γλάστρα είναι να το καθαρίσετε καλά από κάθε σκουριά. Μπορείτε επίσης να το χρωματίσετε με ένα χρώμα που ταιριάζει καλύτερα στο συνδυασμό χρωμάτων της αυλής ή του κήπου σας. Μετά από αυτό φροντίστε να ενισχύσετε το κλουβί και σφίξτε κάθε βίδα, γιατί θα γίνει αρκετά βαρύ από τη στιγμή που θα υπάρχουν χώμα και τα φυτά σε αυτό.

 Τώρα είναι καιρός να παρατάξετε όμορφα το κλουβί με βρύα ή coco επένδυση, για την πρόληψη του εδάφους από το να χύνεται έξω από το κλουβί. Αναμίξτε λίπασμα απελευθέρωσης και συγκράτησης νερού κόκκους αργής σε γλάστρες με μίγμα και γεμίστε το με το 1/4 στο κλουβί. Μετά από αυτό τοποθετήστε τα φυτά σας απαλά. Αφού έχετε κάνει αυτό βρείτε το σωστό μέρος για να κρεμάσετε τη γλάστρα σας από κλουβί για να γίνει ένα κομβικό σημείο του κήπου.  

Μετακινηθείτε προς τα κάτω για να δείτε μερικές γλάστρες σε κλουβί που έχουμε επιλέξει για εσάς σήμερα και να εμπνευστείτε για να προσθέσετε μερικές τέτοιες γλάστρες στον κήπο σας.















 
Διακοσμήστε τον κήπο σας με γλάστρες σε κλουβιά Διακοσμήστε τον κήπο σας με γλάστρες σε κλουβιά Reviewed by Decorator on 9:44 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.