Φρέσκιες πράσινες γωνιές εσωτερικού προσαρμοσμένες για τους λάτρεις των φυτών



Στην καθημερινή ταραχώδη ζωή όλοι αναζητούμε μια σιωπηλή στιγμή μοναξιάς,  αρχέγονου βαθμού, όταν όλα ήταν ακόμα και ήσυχα, καθαρά και γαλήνια. Για τους περισσότερους από εμάς, εκείνη τη στιγμή ζητείται ολόκληρη τη ζωή μας και λαμβάνετε μόνο σε διακοπές. Αλλά η αλήθεια είναι, είμαστε όλοι σε απελπιστική ανάγκη στη δική μας ιδιωτική ζωή στα σπίτια μας, για μια γωνιά να σχεδιαστεί και να προσαρμόσει στις ανάγκες και τις επιθυμίες μας, να χαλαρώνει το μυαλό, και να διευκολύνει τις αισθήσεις. Η φύση και το πράσινο έχει τη δύναμη να ανανεώνει τη ζωή και το σπίτι σας έστω και μόνο επιτρέπεται να παρέμβει, να παραβιάσει το συνηθισμένο όριο του εσωτερικού-εξωτερικού χώρου τοπίου και να αναλάβει τον έλεγχο πάνω σε μια μικρή γωνιά της διαμονής σας.

Οι εσωτερικοί κήποι έρχονται σε όλα τα σχήματα, μεγέθους και τύπων, ανάλογα με το φυτό τις προτιμήσεις σας, το κλειδί είναι ότι εξακολουθούν να υπάρχουν στο σπίτι μας, δεν έχει σημασία η μορφή που επιλέγουμε να υιοθετήσουμε. Ελιές και λεμονιές φέρνουν εκείνο το θαυμάσιο ιταλικό vibe που θα ευχαριστήσει τις αισθήσεις σας, χυμώδεις ρύθμισεις θα ταιριάζουν και σε μικρότερα διαστήματα τα σπίτια και τα αμπέλια θα πάρουν αργά αλλά σταθερά τον έλεγχο πάνω σε κάθε πράσινη γωνιά που τους προσφέρετε. 

Έχουμε λοιπόν σήμερα συγκεντρώσει μια επιλογή από 15 Φρέσκιες πράσινες γωνιές εσωτερικού προσαρμοσμένες για τους λάτρεις των φυτών και πολλά άλλα, όλα γαλήνια, λεπτά και όμορφα στην ουσία τους.
















 
Φρέσκιες πράσινες γωνιές εσωτερικού προσαρμοσμένες για τους λάτρεις των φυτών Φρέσκιες πράσινες γωνιές εσωτερικού προσαρμοσμένες για τους λάτρεις των φυτών Reviewed by Decorator on 5:29 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.