Επαναχρησιμοποίηση μπουκαλιών για την επίτευξη εξαιρετικά όμορφων diy έργων

12:03 μ.μ. Decorator 0 Comments

Κάνουμε όμορφη διακόσμηση από μπουκάλια, αλλά μην ξεχάσετε να χρησιμοποιήσετε τη φαντασία σας για να κάνετε τις πιο δημιουργικές εργασίες. Σας προσκαλούμε να δείτε εδώ 59 απίθανα diy έργα.
 

Κηροπήγια
Τα κηροπήγια μπορούν να τοποθετηθούν σε οποιοδήποτε δωμάτιο του σπιτιού, και σκάλες. Θα πρέπει να δώσετε μεγάλη προσοχή που το τοποθετήτε στις τις σκάλες για να προστατευτείτε από κάποια φωτιά.

Φωτισμός

Αντικαταστήστε τα συνήθη φωτιστικά με αυτά που είναι κατασκευασμένα από μπουκάλια. Το μόνο που χρειάζεται για να τα αντικαταστήσετε γυάλινες φιάλες. Χρειάζεστε περισσότερες ιδέες για να το κάνετε αυτό; Σας προσκαλούμε στη γκαλερί μας παρακάτω με υπέροχες φωτογραφίες.

Δημιουργικά τραπεζάκια
Δεν χρειάζεται ένα τραπέζι να έχει πόδια μόνο από ξύλο! Μπορείτε να το κάνετε με γυάλινες φιάλες. Για να το κάνετε αυτό, θα πρέπει να έχετε μόνο όμορφα μπουκάλια και λίγη φαντασία. Ανοίξτε τις τρύπες στις πάνω άκρες του τραπεζιού, έτσι ώστε να είναι μεταξύ του τέλους της φιάλης. Για να διασφαλιστεί ότι θα παραμένει σταθερό, σας συμβουλεύουμε να χρησιμοποιήσετε κόλλα.

 

 


 

0 σχόλια: