Δείτε γιατί το βοτανικό στυλ είναι το απόλυτο Interior Design trend για το 2017



Γνωρίζουμε ότι οι τάσεις έρχονται και φεύγουν. Αλλά, αυτή είναι μια πραγματική διαχρονικότητα. Η φύση ήταν πάντα μια πηγή έμπνευσης για τους εσωτερικούς σχεδιαστές Και αυτή τη φορά το έχουν πάει σε άλλο επίπεδο. Φέρνοντας το πράσινο στο σπίτι σας είναι μόδα. Οι λάτρεις της φύσης θα αγαπήσουν να ενσωματώσουν το βοτανικό στυλ στο σπίτι τους. Δείτε γιατί το botanic style είναι το απόλυτο εσωτερικό hit για το 2017.

Αυτή η τάση προσπαθεί να συγχωνεύσει το εσωτερικό με το εξωτερικό με ένα διασκεδαστικό τρόπο. Οι απλοί εσωτερικοί χώροι μπορούν να μετατραπούν σε καταπληκτικά, χρησιμοποιώντας φυτά και εκτυπώσεις. Το πράσινο είναι ένα τεράστιο συμπλήρωμα στην διακόσμηση του σπιτιού. Δείτε πώς μπορείτε να το κάνετε στο σπίτι σας.


Βοτανικές ταπετσαρίες


Ο σύγχρονος τρόπος να συμπεριληφθεί το πράσινο στο σπίτι σας είναι με τολμηρές εκτυπώσεις. Ένας τρόπος για να το κάνετε είναι να επιλέξετε μια σωστή ταπετσαρία. Θα κάνει πραγματικά μια δήλωση, προσθέτοντας υφή και φρεσκάδα σε ολόκληρο το χώρο.
 


Δημιουργία του δικού σας εσωτερικού κήπου


Έχοντας πολλά φυτά στο σπίτι σας έχει γίνει τόσο μόδα. Φέρνοντας τη ζούγκλα μέσα είναι το απόλυτο χτύπημα. Μεγάλα, πράσινα και φυλλώδη φυτά θα κάνουν μια πιο χαλαρή ατμόσφαιρα. Τοποθετήστε τα παντού στο σπίτι σας και θα απολαύσετε αμέσως την αφή της φύσης.
 

Μαξιλάρια και κλινοσκεπάσματα με εκτύπωσεις πράσινων φύλλων


Η εκτύπωση φύλλων υπάρχει και στα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα. Φαίνεται σαν μαξιλάρι με αυτό το εκπληκτικό print έχουν γίνει ένα τεράστιο χιτ. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν οπουδήποτε. Κάντε το σαλόνι σας να ξεχωρίζει με μαξιλάρι εκτύπωσης φύλλων μπανάνας για παράδειγμα.

Φέρνοντας το πράσινο στο σαλόνι σας είναι μια καλή απόφαση. Πώς μπορείτε να το κάνετε; Πιθανώς ο καλύτερος τρόπος θα είναι να αγοράσετε μερικές εκτυπώσεις. Η κρεβατοκάμαρά σας θα φανεί τόσο φρέσκια και χαλαρωτική.
 














 
Δείτε γιατί το βοτανικό στυλ είναι το απόλυτο Interior Design trend για το 2017 Δείτε γιατί το βοτανικό στυλ είναι το απόλυτο Interior Design trend για το 2017 Reviewed by Decorator on 7:27 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.