Πώς να δημιουργήσετε ένα μεσογειακό εσωτερικό: 25 ιδέες


Μεσογειακό στυλ είναι αρκετά δημοφιλές για το ντεκόρ στις μέρες μας: είναι πολύ χαλαρωτικό και κομψό, και είναι απόλυτα διαχρονικό. Ένα τέτοιο ύφος θυμίζει δροσερές διακοπές κάπου στην ακτή και είναι υπέροχο να διακοσμήσετε οποιοδήποτε χώρο του σπιτιού σας, είτε πρόκειται για παραλιακό σπίτι είτε όχι, και αν χάσετε τις διακοπές στην παραλία, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο. Θέλετε να μάθετε πώς να ενσωματώσετε αυτό το στυλ στη διακόσμηση του σπιτιού σας; Ακολουθούν μερικές δροσερές ιδέες.


16 Πανέμορφα σχέδια Μεσογείακού αίθριου που μπορείτε να απολαύσετε κάθε μέρα


Χρώματα

Πρώτα απ 'όλα, επιλέξτε τα σωστά χρώματα που χαρακτηρίζουν αυτό το ύφος. Αυτές είναι διάφορες αποχρώσεις του μπλε και του πράσινου, καφέ και φυσικά ασβεστωμένες επιφάνειες. Όλα φαίνεται να είναι ασβεστωμένα με θαλασσινή αύρα και δέσμες ηλίου. Εάν η διακόσμηση φαίνεται πολύ βαρετή σε σας, μην ανησυχείτε, μπορείτε πάντα να την κάνετε ενδιαφέρουσα με υφές: προσθέστε ακατέργαστο ξύλο, ασβεστωμένο τούβλο, γιούτα και σιζάλ. Τέτοια υλικά αισθάνονται φυσικά, εμπνέονται στη θάλασσα και φαίνονται υπέροχα και ακόμα κι αν ο χώρος σας είναι άσπρος ή κρέμ.

Έπιπλα 

Τα έπιπλα θα πρέπει να είναι πολύ απλά, χωρίς εκλεπτυσμένες πινελιές ή πολύ φωτεινά χρώματα. Μπορείτε να πάτε για λευκά ή ασβεστωμένα κομμάτια, φυσικές αποχρώσεις ξύλου και κάτι τέτοιο. Ψάθινα έπιπλα είναι ευπρόσδεκτα. Όσο για την ταπετσαρία, μπορεί να είναι στις ίδιες αποχρώσεις που είναι χαρακτηριστικές για το μεσογειακό στυλ ή απλώς λευκό ή κρεμώδες. Μπορείτε να προσθέσετε shaby chic και ρουστίκ πινελιές, ή να πάτε για vintage εμφάνιση - κάποια πατίνα και shabby chic πράγματα. Εάν είναι ένας υπαίθριος χώρος, μπορείτε πάντα να πάτε για ασβεστωμένα τούβλα ή πέτρινους πάγκους με μπλε τυπωμένη ή κρεμώδη ταπετσαρία.

Μαγικό Vintage σπίτι σε ουράνιους τόνους


Αξεσουάρ

Εκτός από τις υφές, μπορείτε να ξεφλουδίσετε το χώρο σας με τολμηρά ή απλά πιασάρικα αξεσουάρ που ταιριάζουν με το στυλ. Για μεσογειακό ύφος, αυτά μπορούν να είναι θαλάσσιοι θησαυροί, πλακάκια, τα οποία είναι τόσο δημοφιλή και παραδοσιακά για μεσογειακό στυλ - μπορείτε να τα δείτε σε πολλές μεσογειακές πόλεις, καλύπτουν σπίτια και ακόμη και δρόμους. Διακοσμητικά πιάτα και απλά καλάθια είναι επίσης μια μεγάλη ιδέα να εφαρμοστεί σε οποιοδήποτε χώρο, όχι μόνο μια κουζίνα. Μπορείτε να δημιουργήσετε ολόκληρες ρυθμίσεις καλάθια ή πλάκες για να προσθέσετε μια πολύχρωμη προφορά στο χώρο σας.



























Πώς να δημιουργήσετε ένα μεσογειακό εσωτερικό: 25 ιδέες Πώς να δημιουργήσετε ένα μεσογειακό εσωτερικό: 25 ιδέες Reviewed by Decorator on 1:14 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.