Φθινοπωρινές διακοσμήσεις για να κάνετε το σαλονάκι σας πολύ πιο άνετο και μοδάτο

Φθινοπωρινή διακόσμηση σαλονιού


Ήρθε η ώρα να φέρετε μια πιο ζεστή εμφάνιση στο σπίτι σας. Τα ζεστά χρώματα θα το κάνουν πιο άνετο για τις χαμηλότερες θερμοκρασίες. Και σήμερα σας φέρνω μερικές εξαιρετικές συμβουλές για το πώς να το κάνετε στο σαλόνι. Διαβάστε παρακάτω και ελέγξτε αυτές τις εκπληκτικές ιδέες σπιτιού.


Το σαλόνι σας είναι το μέρος όπου θα περάσετε το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας, και επίσης καλωσορίζετε τους καλεσμένους σας. Έτσι, πώς να το διακοσμήσετε για να ταιριάζει στο πνεύμα φθινοπώρου;

Εάν έχετε ένα τραπέζι κονσόλας στο σαλόνι σας, τότε αυτό είναι ένα τέλειο μέρος για να διακοσμήσετε. Θα φέρει αυτή την ιδιαίτερη γοητεία. Για να γίνει αυτό, οι σχεδιαστές θα σας συνιστούσαν να δημιουργήσετε μια βινιέτα. Για εκείνους που δεν είναι εξοικειωμένοι με αυτό, μια βινιέτα είναι μια ομάδα αντικειμένων που έχουν παρόμοιο στυλ ή χρώμα. Θα πρέπει να συνδυάσετε αυτά μαζί και να πάρετε το τέλειο ντεκόρ. Δοκιμάστε να προσθέσετε στοιχεία με διαφορετικά ύψη. 


Κομψή γωνία

Η δημιουργία μιας ζεστής γωνίας μπορεί να είναι μια μεγάλη ιδέα. Αυτό μπορεί να λειτουργήσει και ως γωνιά ανάγνωσης. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια καρέκλα, ή ακόμα και να βάλετε μια κουβέρτα στο πάτωμα. Ρίξτε μερικά μαξιλάρια για κάποια επιπλέον άνεση.

Το τραπεζάκι σας πρέπει να διακοσμηθεί επίσης. Χρησιμοποιήστε στοιχεία εμπνευσμένα από το φθινόπωρο ή το στυλ του. Μια στοίβα από βιβλία, κεριά, κουκουνάρια και κολοκύθες είναι ένας καλός συνδυασμός.
















Φθινοπωρινές διακοσμήσεις για να κάνετε το σαλονάκι σας πολύ πιο άνετο και μοδάτο Φθινοπωρινές διακοσμήσεις για να κάνετε το σαλονάκι σας πολύ πιο άνετο και μοδάτο Reviewed by Decorator on 8:10 μ.μ. Rating: 5

1 σχόλιο:

Από το Blogger.