Έξυπνες ιδέες για να χρησιμοποιήσετε χρώμα στο παιδικό δωμάτιο


Χρώμα στο παιδικό δωμάτιο έξυπνες ιδέες


Η επιλογή διακόσμησης και σχεδιασμού για τα δωμάτια των παιδιών είναι πιο δύσκολη από ότι για τους χώρους των ενηλίκων, διότι πρέπει να λάβετε υπόψη το φύλο, το χαρακτήρα και ακόμη και τα ψυχολογικά χαρακτηριστικά του παιδιού σας. Όλος ο χώρος είναι καλύτερο να γίνει σε φωτεινά και φρέσκα χρώματα, αν και θα πρέπει να υπάρχουν και κάποια πιο έντονα και ζωντανά χρώματα, για να δημιουργήσετε μια ζωντανή ατμόσφαιρα, που είναι τόσο σημαντική για τα παιδιά.
5 Υπέροχα γκρι παιδικά δωμάτια που θα λατρέψετε

Καλύτερα χρώματα για παιδικά δωμάτια


Κατά τη διακόσμηση δεν δίνεται πρέπει να δίνετε ιδιαίτερη προσοχή στα στερεότυπα, για παράδειγμα, για τα φύλα που λένε ότι το ροζ είναι το καλύτερο χρώμα για τα κορίτσια, και το μπλε είναι μόνο για τα αγόρια. Το να βάζουμε παντού πολύ φωτεινά χρώματα παντού είναι πολύ κουραστικό και δεν συμπεριλαμβάνει σε πάρα πολλές τάσεις, οπότε δεν είναι μια καλή ιδέα. Επιπλέον, οι τρέχουσες τάσεις μπορεί να μην είναι κατάλληλες για χώρους για παιδιά. Μην κάνετε το δωμάτιο των παιδιών να μοιάζει με ένα στούντιο... μπορείτε κατεβάσετε τις καλύτερες φωτογραφίες  από το Instagram, και το παιδικό δωμάτιο θα πρέπει να είναι ζεστό και φιλόξενο.


Όσον αφορά την ηλικία, τα παιδιά ενός έτους επιλέγουν φωτεινά χρώματα και το αγαπημένο τους είναι κόκκινο. Το πορτοκαλί και το κίτρινο αγαπιούνται επίσης από αυτά, και τα χρώματα αυτά εξακολουθούν να αγαπούν μέχρι τα παιδιά να γίνουν 7 χρονών. Μόνο μετά από τα 7 τα παιδιά μπορούν να αποδέχονται και να απολαμβάνουν όλα τα χρώματα. Τα παιδιά ηλικίας 5-10 ετών προτιμούν θεματικούς χώρους, η προτιμούν να κρεμούν αφίσες, έργα τέχνης και ταπετσαρίες με τους αγαπημένους τους χαρακτήρες.



























Images via: Pinterest | instagram


Έξυπνες ιδέες για να χρησιμοποιήσετε χρώμα στο παιδικό δωμάτιο Έξυπνες ιδέες για να χρησιμοποιήσετε χρώμα στο παιδικό δωμάτιο Reviewed by Decorator on 10:40 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.