Εκπλήξτε τους καλεσμένους σας με χειροποίητα επιτραπέζια στολίδια από λινάτσα


Τα δείπνα που γίνονται από εσάς για τους φιλοξενούμενους σημαίνει επιπλέον φροντίδα για να διακοσμήσετε το τραπέζι με έναν ιδιαίτερο τρόπο, αλλά και να εκπλήξετε με νόστιμο φαγητό. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να διασκεδάσουμε ενώ ετοιμάζουμε το γεύμα.
Πώς; Κάνοντας τα δικά σας στολίδια για το γεύμα σας μπορεί να είναι μια διασκεδαστική δραστηριότητα τόσο για εσάς όσο και για τους αγαπημένους σας. Εάν έχετε άτομα στην οικογένεια με ιδιαίτερη φαντασία, τότε ζητήστε τους να σας βοηθήσουν να κάνετε τέτοια στολίδια για το τραπέζι σας.


Πως να ενσωματώσετε Λινάτσα στην οικιακή σας διακόσμηση: 25 Απίθανες Ιδέες


Διασκεδάστε, ανακυκλώστε, δημιουργήστε


Εάν θέλετε να κάνετε θήκες για τα μαχαιροπίρουνα σας, μπορείτε να προσπαθήσετε να το κάνετε αυτό χρησιμοποιώντας γιούτα λινάτσα.


Έλεγα σε προηγούμενο άρθρο πώς μπορείτε να φτιάξετε ακόμη και χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά χρησιμοποιώντας πανί γιούτα, αυτό είναι ευπροσάρμοστο και πολύ εύκολο υλικό, ανεξάρτητα από το ποια διακόσμηση μετατρέπεται.

Ο καμβάς από λινάτσα είναι ένα υλικό που μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε πολλές δημιουργικές διακοσμήσεις, όπως θα δείτε στις εικόνες παρακάτω σε αυτό το άρθρο. Εμπνευστείτε...

















Via: ideipentrucasa
Εκπλήξτε τους καλεσμένους σας με χειροποίητα επιτραπέζια στολίδια από λινάτσα Εκπλήξτε τους καλεσμένους σας με χειροποίητα επιτραπέζια στολίδια από λινάτσα Reviewed by Decorator on 8:52 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.